Skip to content

Adina Ioana Meregiu

Adina Ioana Meregiu
doula la nastere si doula postpartum
Specializare:
Localitate:
0732553572

Incantata sa te cunosc, femeie binecuvantata. Daca citesti asta, inseamna ca si tu esti in cautare de firesc, simplu si natural. Bine ai venit!

Intr-o lume in care tot ceea ce ne inconjoara tinde sa fie dens si fortat, am ales sa promovez simplitatea, prin reconectarea cu radacinile noastre sacre, intr-un domeniu atat de firesc si drag mie: nasterea.

Eu sunt Adina - educator prenatal ReNasterea, doula la nastere si postpartum, nutritionist si singurul specialist din Romania pregatit In prepararea si onorarea placentei. Iubesc viata in toate aspectele ei si sunt onorata sa fiu AICI si ACUM.

Se spune ca, in momentul in care un copil se naste, odata cu el renaste si mama deoarece ea tocmai a fost initiata intr-o ceremonie transformatoare. Este o femeie care si-a schimbat nucleul si identitatea, experimentand un ritual de trecere - o tranzitie fizica si spirituala.

Nasterea este doar inceputul maternitatii si sunt incantata sa-ti fiu alaturi In aceasta minunata calatorie. Legatura speciala dintre mama si bebelus este cu adevarat magica. Incepe inainte si se extinde cu mult dincolo de ziua nasterii. Corpul femeii este unic si poate obtine si oferi multe beneficii dupa nastere.

Te sustin, viitoare mamica, sa ai parte de nasterea implinitoare pe care ti-o doresti si de o experienta postpartum linistita, treptata si adaptata nevoilor tale.

Meriti cele mai bune ingrijiri!