Skip to content

Adina Muntean

Adina Muntean
doula postpartum
Specializare:
Localitate:
0746135414

Ma numesc Adina Maria Muntean. Am 33 de ani si sunt din Sibiu. Psiholog la baza, sotie, mama si mai nou doula post-partum.

Exista o multime de situatii si momente care iti ofera un sentiment de implinire. Pentru fiecare este diferit, intotdeauna altceva. Pentru mine acel moment a fost cand am devenit mama si consider ca, atunci cand trecem in aceasta nou rol traim o multitudine de sentimente, care mai de care mai controversate si necunoscute, si descoperim cu uimire cata iubire si putere interioara este in noi.

Perioada de lauzie poate fi, de fapt este de cele mai multe ori, coplesitoare si ne pune la incercare limitele. De  aceea cred cu tarie ca prin avalansa de emotii, trairi, sentimente pozitive si negative  se poate trece mult mai usor cu ajutor postnatal. Experienta personala de a fi trecut de doua ori prin etapa post-partum ma face si mai mult sa spun ca ajutorul venit la momentul potrivit si din partea cui trebuie poate face diferenta intre un start lin si unul mai "anevoios" in aceasta incredibila calatorie in lumea bebelusilor proprii.