Skip to content

Alina David

Alina David
Doula postpartum
Specializare:
Localitate:
0741668898

Bine te-am gasit! Ma numesc Alina si imi place sa cred ca de 36 de ani ii fericesc pe toti cu mine 🙂 

Mama a doua minuni de copii, care mi-au apasat si inca imi apasa toate butoanele, sa nu care cumva sa ramana nimic ascuns si nerezolvat.

Ofer noilor parinti sprijin fizic, emotional si informational in timp ce navigheaza in perioada postpartum transformatoare.

Sunt ferm convinsa ca “e nevoie de un sat pentru a creste un copil”  si am speranta  ca pot sa  le ofer clientilor mei acel sentiment de caldura care apare atunci cand cineva care "intelege" intra pe usa si este acolo pentru a ajuta.

Imi doresc ca practica mea ca doula sa ii ajute pe noii parinti sa evite izolarea, stresul si sentimentele de idoiala de sine cu care noii parinti sunt lasati sa se confrunte daca nu vine sprijinul “satului”.

Cred ca ingrijirea si sprijinul pentru noii parinti nu ar trebui sa se încheie atunci cand acestia parasesc spitalul si ca ingrijirea postnatala nu ar trebui sa se limiteze la ceea ce poate oferi o asistenta medicala pentru ingrijirea mamei si a copilului. Noii parinți merita sa fie ascultati, intelesi, hraniti si imputerniciti cu informatii si sprijin bazat pe dovezi, astfel incat sa poata evolua/inflori in cel de-al patrulea trimestru, nu doar sa se descurce.

Ingrijirea mea postpartum este conceputa pentru a tine loc pentru orice au nevoie clientii mei în ziua respectivă. Aceasta poate include pregatirea de mese si gustari hranitoare; ingrijirea bebelusului si a copiilor mai mari pentru a va permite sa va reincarcati; asistenta cu ingrijirea nou-nascutului, acomodarea, alaptarea sau hranirea cu biberonul; masaj usor si miscare;

Postpartum este pentru totdeauna. Corpul tau isi aminteste.

Proaspata mama este la fel de vulnerabila ca si noul sau noii ei copii. Ea are nevoie de acelasi nivel de ingrijire ca si copilul nou-nascut. Cine va avea grija de mama? Haideti sa cream un mediu de ingrijire si vindecare.

Las asta aici pentru tine 🙂 Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=8TGEYfbmX9A