Skip to content

Codruta Brustur

Codruta Brustur
Doula la nastere
Specializare:
0743186853

Sunt Codruta Brustur, mama unei minunatii nascute in decembrie 2010 in cel mai frumos mod posibil si alaturi de o doula. 

Nasterea ei mi-a achimbat viata si mi-a indreptat privirea spre specializari in zona de parenting. Asadar asa m-am format ca educator prenatal, doula, consilier in alaptare si mai apoi pedagog Montessori acreditat international AMI (Asociatia Montessori International).

Avand deja o experienta vasta in resurse umane si ca trainer, aceste doua pasiuni s-au unit si astfel de-a lungul timpului am fost alaturi de multi parinti care si-au dorit sa isi creasca copiii cu dragoste si empatie. Am fost alaturi de mamele care au avut nevoie de ajutor in timpul alaptarii si la nastere si de cuplurile care au dorit sa se informeze in legatura cu sarcina, nasterea si ingrijirea nou nascutului.

Toate acestea pentru mine au inceput din nevoia de a ma informa ca mai apoi sa inteleg ca in ziua de azi parintii au nevoie foarte mare de informatii pertinente si de specialitate avand in vedere multimea de informatii neavizate are apar in zona online, astfel am devenit o veriga in laptul informarii viitorilor parinti si celor care au deja copii si se afla in impas sau doresc sa se informaze.