Skip to content

Dana Vede

Dana Vede
Doula la nastere
Specializare:
Localitate:
0737772010
Brasov

Sunt o persoana in plina dezvoltare spirituala. Am inteles ca viata nu este numai munca si satisfactii materiale si ca degeaba esti pe cea mai inalta functie posibila daca sufletul tau sufera.

Am inceput cu adevarat sa caut raspunsuri la intrebarea "care este menirea mea in aceasta viata" si sa studiez cam tot ce tine de suflet si dezvoltare spirituala si energetica in anul 2007. De atunci si pana in prezent am studiat atat cursuri de terapii cat si psihologie::

- Theta Healing cursul de baza si avansati

- Theta Healing Manifestare si Abundenta

- Theta Healing Anatomie intuitiva

- NLP Practitioner - neurolingvistic program

- CST - terapie craniosacrala 

- Doula

- Master in psihologie educationala si comunicare

    In toata acesta perioada am cunoscut persoane minunate alaturi de care am trait experiente profunde in ceea ce priveste nasterea.  Am reusit sa stimulez increderea mai multor mame in corpul lor, dandu-le curajul sa nasca natural, atat cat este posibil in sistemul medical actual.

    Am avut cazul unei mamici la 35 de ani care gravida fiind, la prima sacina, medicii au sfatuit-o sa nasca prin cezariana datorita varstei si marimii copilului (se anunta o fetita de vreo 4 kg). I-am prezentat echilibrat si cu studii beneficiile nasterii normale si pana la urma s-a simtit impulsionata sa incerce macar sa nasca natural. Am lucrat mult impreuna pe frici, am fost langa ea cu tot sufletul si cunostintele de care dispuneam. Mi-am exersat calitatile de doula fara sa stiu la acel moment de existenta cursurilor de acest gen.

La cateva luni a nascut natural o fetita sanatoasa de 4,5 kg, iar mamica s-a recuperat foarte repede si foarte bine. A prins curaj si dupa 3 ani (la 38 de ani) a nascut si un baietel de 4.6 kg tot natural. Deci se poate.....

    Dragele mele toate suntem speciale, toate avem capacitatea de a naste natural si frumos. Suntem mai mult decat simple femei. avem in noi daruri pretioase pe care Dumnezeu ni le-a dat sa le folosim cu incredere. 

    Haideti sa incercam sa ne depasim conditia si sa aratam lumii ca nasterea este sacra si ca impreuna putem face minuni.

    Imi doresc sa impartasesc din experientele mele si impreuna sa descoperim calea cea mai usoara si implinitoare catre manifestarea divinului din noi prin insasi fenomenul nasterii!