Skip to content

Monica Neda

Monica Neda
Doula la nastere, Doula postpartum
Localitate:
0746166906

Salut, draga mea! Iti salut cu iubire si minunea din burtica…..sau poate din brate, deja.

Numele meu este Monica si iti promit ca te voi insoti si te voi ajuta sa iti creezi cele mai minunate, implinitoare si fericite momente ale vietii tale de femeie! Iar in cazul celor intense, diferite de ceea ce ti-ai imaginat, voi fi acolo sa te sprijin si sa le navigam impreuna inapoi spre armonie.

Inainte lucram in corporatie, programul celebru nine-to-five, sedinte, overtime, stii tu…un job fain dar nu THE ONE. Mi-am descoperit “chemarea” atunci cand nasterea a devenit personala, cand a trebuit sa fac aceasta calatorie eu insami. Venirea pe lume atat de fireasca a fetitei mele si provocarile de dupa au fost decisive pentru a face o schimbare completa in cariera mea. Una catre implinire si armonie.

Primul pas in lumea sarcinii si nasterii l-am facut in 2016. Sunt intr-un continuu proces de invatare, aliniere la standarde internationale, perfectionare si cercetare. Sunt omul din spatele conceputului #schimbamnasterea si din spatele campaniei #stopviolentaobstetrica lansata sub egida miscarii internationale Roses Revolution.

Aceste actiuni au fost primul meu mod de a oferi sprijin mamelor si de a le ajuta sa navigheze sistemul medical si provocarile care pot aparea uneori in relatie cu nasterile. Eram intr-un fel, doula inca de pe atunci…doar ca faceam tot ceea ce faceam din credinta mea ca, pe termen lung, o femeie informata si pregatita pentru sarcina si nastere va genera o schimbare durabila in sistem.

De atunci fac tot posibilul sa daruiesc, de fiecare data cand un cuplu ma alege sa le fiu alaturi, suport la nivelul cel mai profund, cu iubire neconditionata, blandete si toate cunostiintele mele fizice, emotionale si spirituale. Sunt aici pentru pentru tine, bebelusul tau si pentru tati.

Sunt doula la nastere si post partum acreditata de Doula Romania, respectiv de Newborn Mothers Collective Australia, educator prenatal Renasterea, specialist in presopunctura pentru sarcina, nastere si postpartum (in curs de acreditare), specialist in nutritie Ayurvedica pentru perioada postpartum si adepta a terapiilor alternative.

Specializarile mele au fost modalitatea prin care mi-am asumat un rol real in aducerea nasterii si perioadei postpartum spre experienta pozitiva, intima si armonioasa pe care aceste momente trebuie sa le reprezinte in viata ta.

Pentru prima data practic o meserie cu care ma simt cu adevarat compatibila si care ma implineste. Misiunea mea este sa ajut la schimbarea lumii prin schimbarea modului in care primim noile suflete, prin tratarea femeilor cu blandete, respect si onorandu-le drumul lor in lumea maternitatii atat in travaliu cat si in perioada postpartum.

Te imbratisez si abia astept sa ne cunoastem!