Skip to content

Ramona Marcoceanu

Ramona Marcoceanu
doula la nastere
Specializare:
Localitate:
0727334177

Sunt Ramona Marcoceanu, educator prenatal ‘ReNasterea cu Ditta Depner’, aromaterapeut, terapeut in terapii complementare, doula la nastere si mama.

Nasterea acasa a fetitei mele avand alaturi o doula mi-a deschis o noua perspectiva asupra vietii in general si asupra importantei momentului nasterii, in particular. Am inteles cat de implinitoare si transfomatoare poate fi aceasta experienta daca ai sustinerea potrivita si cat de important este ca mama sa fie inconjurata de iubire, atentie, respect si sustinuta in cele mai delicate momente din viata ei si anume nasterea miracolului ei.

Modul in care decurge nasterea are un impact major asupra psihicului mamei si asupra personalitatii copilului si ii permite mamei accesul la sursa ei de putere interioara, acea incredere deplina ca stie ce are de facut pentru puiul ei.

De aceea, consider a fi o misiune sacra de a insoti mama pe parcursul transformarii sale in zeita datatoare de viata si de a o sustine moral, emotional si fizic atat in pregatirea ei teoretica prin cursuri de educatie prenatala cat si pregatire practica in momentul travaliului, ca si doula, cu ajutorul specializarilor de aromaterapie si masaj prin presopunctura.