Skip to content

Simona Tiripan

Simona Tiripan
Doula la nastere
Specializare:
Localitate:
0722584037
Constanta

Ma numesc Simona Tiripan, am 36 de ani, sunt casatorita si am doua fetite (5 ani si 9 ani), nascute natural.

Sunt doula si terapeut maseur. Iubesc ceea ce fac si sunt fericita sa pot oferi din ceea ce sunt.

Sunt aici pentru a sustine femeia in cel mai important moment al sau, sa ii ofer suport emotional, psihic, sa o ajut sa constientizeze puterea pe care o are. Pentru ca se poate si altfel; fara traume pentru mama si copil, fara temeri sau lipsa de informare. Nasterea cu blandete, in liniste, cu acceptare, cu iubire si activare a fortei interioare este fireasca si de dorit pentru toate femeile.

De cand sunt doula, sunt un alt om. Simturile mi s-au ascutit, sunt mult mai atenta la nevoile celor din jur, sunt mult mai conectata cu mine insami, cu cei care imi sunt aproape. Simt o bucurie imensa in suflet si ceea ce traiesc la fiecare nastere este dincolo de cuvinte. Am renascut si ma bucur ca viata mea a luat acest curs.

Iubesc tot ceea ce inseamna intoarcerea catre natural. Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa petrec timp in natura, sa ma joc cu fetitele mele. Am un stil de viata sanatos, sunt atenta la emotiile mele, la ganduri, la alimentatie. Nu fac excese si nu imi impun restrictii. Sunt o fiinta libera, iubesc viata, accept ceea ce este si am incredere ca totul se intampla spre binele nostru.