Skip to content

Simona Tiripan, ai fost minunata

„Simona Tiripan, ai fost minunata, sunt foarte bucuroasa ca ne-am cunoscut si ca ai fost alaturi de noi in cea mai frumosa experienta a vietii!

Am format echipa perfecta, iar nasterea a fost exact cum ne-am dorit: naturala, instinctiva si blanda. Am avut un travaliu de 6 ore foarte intens si cu pauze extrem de scurte sau uneori chiar deloc intre contractii. In tot acest timp mana Simonei a fost in permanenta pe mine, masandu-ma. Pe ea nu prea o vedeam, nici auzeam, ci doar simteam ca este acolo sa ma ajute. Doar atunci cand am inceput sa tip, Simona, cu o voce blanda, dar ferma mi-a spus "respira" si imediat mi-am dat seama ca pierdusem concentrarea.

Au trecut 2 luni de atunci si mereu cand ma gandesc la nasterea fetitei noastre Emma ma intreb oare cum ar fi fost daca nu era Simona, oare as fi rezistat. Am recomandat si voi recomanda tuturor sa faca aceasta alegere, pentru ca in cazul meu sunt convinsa ca ea, doula, a avut o contributie enorma la experienta minunata pe care am trait-o, o nasterea naturala fara interventii.