Skip to content

Alina despre Simona Maglas

Am auzit de doamna Simona de la o alta mamica multumita si fericita ca a avut o experiența minunata cu dansa. Explicandu-mi cat de calda si inteleapta este doamna, am decis ca am nevoie de dansa in viata mea.

Doamna Simona este mai mult decat un ajutor, este cea mai calda si calma persoana pe care am intalnit-o dupa nastere! Alaturi de dansa am depașit momentele grele in atasarea la sân dar si cu nenumăratele intrebari la orice ora din zi si din noapte!

Doamna Simona iti ofera cu blandete fiecare detaliu de care ai nevoie in toate problemele existente in cresterea micutilor. De la alaptat la medicamentatie, de la inceperea diversificarii si cresterea cat mai corecta si mai usoara a micutilor nostrii!

Ii Multumesc doamnei Simona ca a existat in vietile noastre in toate momentele grele dar si in toate momentele speciale, ii multumesc pentru ca fara ea nu as fii stiut si reusit sa înteleg ce înseamna sentimentul alaptarii si conexiunea dintre mama si bebe!

Multumesc pentru toate raspunsurile la nelamuririle mele, doamna Simona sunteti un DAR la casa unei proaspete mamici si mai ales o asistenta desavarsita ! Va imbratisam cu drag !🙏🏼❤️