Skip to content

Alina – doula si prietena la nastere din Brad

Dupa 13 ani in care am practicat meseria de asistent medical, am devenit mami full-time a doi pui minunati. Si au trecut 10 ani... si asa s-a nascut dorul, dorul de a face bine, de a ajuta, de a sustine, de a avea incredere si a insufla incredere, dorul de a te simti iubita si a iubi, dorul de miracol, si pentru mine miracolul suprem este nasterea:).

Asa am ajuns la cursul de doula, din dor de viata..

Si cu ajutorul Norei, alaturi de Ema, Anamaria, Minola, Romana, niste fiinte absolut minunate, am invatat cum sa ajutam femeia sa traiasca cu bucurie miracolul nasterii. Am invatat ca se poate si ca fiecare femeie are dreptul sa nasca frumos, indiferent de etnie, pozitie sociala. Am invatat ca durerea nu inseamna neaparat suferinta, ci inseamna fericire, fericirea de a-ti tine puiul in brate, de a te uita in ochisorii lui, si a-i ura bun-venit.

Si uite-asa dorul meu s-a transformat in meseria de doula, pentru ca iubesc femeia-mama si cred cu tarie ca fiecare dintre noi avem dreptul sa nastem frumos si sa traim la maxim experienta nasterii si da, se poate, iar doula poate ajuta mama si tatal sa imbratiseze cu drag aceasta experienta, poate ajuta sa transforme frica in curaj, nelinistea in calm, nesiguranta in incredere, si da, fiecare dintre noi avem dreptul la o doula💜.

Multumesc, Nora, multumesc Ema, Minola, Anamaria, Romana, multumesc Doula Romania.

Asistent medical