Skip to content

Andra despre Aris Claudia Vesa

Nu cred ca as putea sa contorizez ajutorul pe care l-am primit de la doula Claudia! Fiind mamica pentru prima data m-am confruntat cu destul de multe temeri, dar si cu foarte multe sfaturi primite din dragoste de la persoanele apropiate despre ce si cum ar trebui sa fac. Toate acestea combinate m-au facut sa nu fiu sigura deloc pe mine si pe decizile mele legate de ce e mai bine pentru copilul meu.

Ei si aici intervine magia Claudiei. Prin vorbe calde, de incurajare si cu multe cunostinte mi-a dat acea incredere de care aveam nevoie. M-a incurajat sa fac ce simt eu ca este mai bine pentru copilul meu, asigurandu-ma ca eu stiu exact ce am de facut. Pot spune ca dupa o singura venire a ei in casa noastra, m-am transformat dintr-o mama speriata, obosita si neincrezatoare, intr-o mama care stie ca poate muta muntii, fericita, increzatoare si linistita. Nu are rost sa mai spun de ajutorul cu alaptatul, cu schimbatul, cu prima baita, care din nou au contat enorm!

In plus, mi-a oferit increderea necesara sa pot sa pun piciorul in prag in tot ceea ce priveste cresterea si ingrijirea copilului meu in fata oricui, lucru cu care, din nou, multe mamici cred ca se confrunta.

As recomanda fiecarei proaspete mamici sa apeleze cu toata increderea la ajutorul unei doule, deoarece este o persoana din afara familiei, cu vaste cunostinte, care vine doar cu caldură si dragoste in ajutorul mamicilor.
Pot doar sa iti multumesc Claudia in numele meu, al copilului si al familiei mele, pentru ceea ce ai facut pentru noi si pentru startul minunat pe care ni l-ai oferit in aventura aceasta minunata in care am pornit !