Skip to content

Anisia C. despre Monica Neda

Am cunoscut-o pe minunata Monica in ultimul trimestru de sarcina. Fiind o graviduță relaxata și fără frici legate de momentul nașterii nu am putut sa-mi închipui cât de prețios este ajutorul emoțional in momentele copleșitoare pe care le întâmpina orice noua mămica.

Deși am ales sa petrec travaliul doar cu soțul meu , uitându-ma inapoi realizez ca o doula ar fi schimbat acea perioada intr-un șir frumos de etape prin care corpul meu și al lui bebe se pregătesc pentru importantul moment al nașterii. Dacă se va întâmpla a doua oară cu siguranța îmi doresc din tot sufletul ca Monica sa ne fie alături!

Am simțit pasiunea și dragostea cu care Monica pornește la drum lângă un bebelus și o mămica după ce am născut, atunci când am fost coplesita de alăptare, plânsete si râsete, iar ea a adus tot timpul echilibrul! Fie ca era vorba de mine sau de bebe Matei ajutorul oferit de ea a fost prompt, plin de blândețe și întodeauna a dat roade ! Furia laptelui, colici, atașare incorecta, sunt doar câteva dintre treptele călătoriei prin care am trecut ușor având-o pe Monica alături.

Acum bebe are un an iar Monica încă este alături de noi, înconjurandu-ne cu dragoste și multă pricepere !

Cu toata dragostea o recomand pe minunata Monica ca și doula !