Skip to content

Carmen G. despre Carmen Caprita

Recenzie de 5 stele si multa dragoste pentru Carmen Caprita.

Sunt tot Carmen, Carmen (Lazar) Gilmeanu, si va dau in scris informatiile pe care le-am obtinut si trairile mele, in urma contactului cu doula mea.

Ea poate fi si doula ta dar, pe langa asta, poate ramane omul tau de suflet.

Am intalnit-o pe Carmen, inainte de a-l naste pe Victor, prunculetul meu. Am avut parte de informatii mai mult decat utile despre nastere, respiratie, prunculet si recuperarea care avea sa vina.

Stiu ca femeile sunt preocupate mai mult de durere ori de colici, anihiland prezentul din procesul pe care il au de parcurs alaturi de viitorul copil. Starea mea, alaturi de Carmen, a fost una de curaj, de incredere, stare finalizata cu liniste. Si de fapt, ce cautam noi, daca nu liniste?

Carmen, pe langa liniste, mi-a dat incredere in mine, in corpul meu, m-a vizitat la spital si s-a creat o conexiune foarte puternica intre noi, conexiune acceptata de ambele parti.

Aceasta legatura nu a fost incheiata o data cu procesul nasterii in sine, ea a continuat si dupa, si inca este alaturi de mine si de Victor.

Blandetea, bunatatea, calmitatea, rabdarea cu care este inzestrata Carmen, fac ca acest proces normal al vietii sa fie unul miraculos pentru mamica, deci iata-ma in fata acestei recenzii, pentru ca sufletul si starea mea sa transpuna in cuvinte, toata recunostinta si multumirea mea. Am vrut sa o prezint frumos, pentru ca merita dar si  concis pentru cele ce vor apela pe viitor la ea. As fi vrut sa am cuvintele unui scriitor, dar tot ce simt, la finalul recenziei, este "Multumesc, Carmen!"

Iti multumeste sufletul ca ai  avut grija de el si-ti multumesc si-n numele copilului meu, fara tine tot procesul nu ar fi fost atat de usor. Iti trimitem zambete, pupici, multumiri si imbratisari !"