Skip to content

Claudia despre Iulia Macarie

Intalnirea cu Iulia a fost pentru mine o gura de aer proaspat dupa zile in care simteam ca ma sufoc de valul de pareri si informatii noi.

Ajunsa acasa dupa cezariana Iulia a fost prietena de care aveam nevoie, un om bland care sa fie langa tine si sa iti raspunda la toate intrebarile despre noul rol. Am citit atat de mult despre fiecare etapa( alaptat, baita bebelusului, igiena etc) insa ajunsa acasa cu cea mica am simtit ca totul este nou si nu este atat de usor pe cat apare descris peste tot, vorba aceea practica ne omoara. 

A stat cu noi cateva ore bune timp in care ne a ajutat cu baita celei mici, taiat unghiutele( mi s a parit SF efectiv, erau manutele asa mici nu am crezut ca o sa reusesc) si nu in ultimul rand m a ajutat enorm de mult cu alaptatul, daca nu era ea nu cred ca reuseam sa alaptez, a fost omul potrivit la locul potrivit. 

O recomand din tot sufletul, este un om minunat iar voi viitoare mamici meritati din plin sa aveti un mic ajutor la inceput de drum. Eu si Natalia iti multumim din suflet pentru tot ce ai facut si inca faci pentru noi.

Ps am uitat sa mentionez, Iulia desi are si ea 3 copii, isi face timp sa imi mai scrie, sa ma intrebe cum suntem si inca imi mai da sfaturi( bebe face azi 3 luni). Pupici si imbratisari cu drag om minunat!