Skip to content

Mihai Moldovan

Din punctul meu de vedere, mare parte a ajutorului pe care il ofera o doula este orientat catre mama, dar si pentru tata poate sa fie un ajutor substantial.

Pentru mine, ca o persoana care informatia este esentiala, a fost foarte important faptul ca am stiut dinainte prin ceea ce o sa treaca mama, cu ce as putea sa ajut eu in perioada dinainte si din timpul travaliului si nasterii si ca exista in acest timp la dispozitie o persoana care poate sa-mi ofere detalii despre ce trebuie facut in situatii neprevazute. Acest lucru mi-a oferit linistea necesara in acea perioada, liniste care sunt convins ca se transmite de la tata la mama si viceversa.

De asemenea, stiind ca sotia mea are la dispozitie pe cineva care sa-i ofere sfaturile necesare in momentele cheie ale travaliului si nasterii, a insemnat foarte mult pentru mine. In final, faptul ca a exista cineva care sa stea alaturi de sotia mea in momentele in care eu nu puteam (in sala de nastere, in momentele in care eram plecat, etc.) a facut ca toata experienata sa nu fie epuizanta si sa ne putem bucura mai mult de momentele respective.

Asa ca, multumesc Nora ca ai fost alaturi de noi in aceasta experienta minunata! A insemnat foarte mult pentru noi!