Skip to content

Minola – doula si prietena la nastere din Bucuresti

Cursul a venit exact pe nevoile mele, vroiam sa stiu ce sa-i fac mamei, ce e si ce nu e in regula sa-i fac/propun/spun. Limitele despre care vorbeai, in ceea ce priveste personalul medical, mi-au fost clarificate in mare parte si aveam mare nevoie de asta. Cumva orbecaiam, oscilam, nu as fi stiut ce sa zic si ce nu, decat atat cat m-ar fi oprit bunul simt. 

Si partea cu uleiurile esentiale pe mine m-a dat pe spate, as mai fi vrut nitel, dar nu ne-a permis timpul. Daca vrei sa-mi lasi, te rog, contactul Monicai, chiar as vrea sa merg la cursul ei de uleiuri si as dori sa aflu detalii organizatorice. Multumesc!

Ma tot gandesc la ce anume ar fi putut fi spus in plus, ca sa fie feedback-ul mai productiv, dar nu-mi vine in minte. Mie una mi se pare complet cursul, din punctul de vedere al informatiilor (dar, repet, experienta ta mi se pare cea mai valoroasa). Dar complet, pentru o femeie care deja se iubeste pe sine si care nu prea mai are lucruri de rezolvat cu ea insasi (nu spun ca eu sunt in situatia asta, doar ma privesc cu un ochi critic destul de iubaret :)).

Ma bucur mult mult ca te-am cunoscut si iti multumesc la nesfarsit ca m-ai primit in sanul vostru cald ­čÖé┬á