Skip to content

Serena L. despre Carmen Caprita

La 3 dimineata a ajuns la mine gata de aventura si cu zambetul pe fata - Carmen! M-am bucurat enorm sa o vad.

A adus cu ea niste uleiuri faine si mi-a facut masaje blande in timpul contractiilor. Am ras, am glumit, am povestit. Ne-am distrat de minune 🙂  A fost un ajutor potrivit la timpul potrivit! M-am simtit mult mai in siguranta stiind ca e cu mine. Si sotul meu s-a simtit mult mai in siguranta si in timpul acesta a putut sa doarma ca sa poata avea bateriile incarcate pentru momentul cel mare!

Dupa vreo 2 ore jumate de contractii cam la 2-3 minute, am fost la toaleta si am simtit cum pur si simplu m-am dilatat brusc 🙂 Am simtit capul lui bebe cum a coborat si atunci am strans-o pe Carmen de mana si i-am zis hai la spital, acum iese bebe, am simtit cum m-am deschis de tot. M-am sprijinit pe umarul ei si atitudinea ei puternica m- incurajat si mai mult! Mi-am luat puterea in picioare si am urcat in masina. A fost minunat sa o am langa mine pe bancheta din spate. M-a masat lombar pe contractii, m-a incurajat. Si acum imi rasuna in minte vocea ei calda "hai ca poti!" "Da, pot!" Am ajuns la camera de garda si amandoua eram un zambet cand ne-a spus dilatatie completa! Si acum o vad cum ii sopteste asistentei sa umple cat mai repede cada. M-a ajutat sa ma dezbrac si sa intru in cada. E minunata apa calda. Carmen mi-a dat sa miros niste uleiuri faine si relaxante si chiar au avut efect. Zambea tot timpul la mine!

Iti multumesc mult Carmen pentru tot ajutorul, fara tine nu as fi reusit! Doar prezenta ta mi-a dat putere si incredere ca voi reusi! De fapt ca vom reusi! Impreuna am facut echipa perfecta!