Skip to content

Svetlana S. despre Monica Neda

Fiind însărcinată cu primul meu bebeluș, am hotărât sa ma informez cit se poate de bine referitor la o naștere naturală. Cred ca asa a fost sa fie sa o intalnesc pe ea, doula mea magnifică, căreia ii sunt recunoscătoare ca ne-a fost alături în momentul cel mai frumos al vieții noastre! Am trăit împreună cele mai frumoase clipe, dar și cele mai grele încercări. A știut însă cum sa sadeasca putere și încredere în mine, încurajându-ma sa merg mai departe orice ar fi, chiar și atunci când am crezut ca am pierdut lupta cu mine însumi și cu sistemul, căci din păcate așa e la noi în România... În ciuda tuturor piedicilor am reușit sa aduc pe lume cel mai puternic, liniștit și frumos băiețel!

Nu voi înceta să-i mulțumesc pentru susținerea morala continua și necondiționată pe care mi-a oferit-o, pentru timpul prețios pe care mi l-a dăruit. A reușit cumva de fiecare data să-mi alunge frica și să-mi transmită liniște sufleteasca, blandete și iubire. Îi mulțumesc ca a luptat alături de noi pina la capăt pentru ca noi sa fim bine. Chiar și după naștere am avut tot sprijinul din partea ei. Pot spune ca și până în momentul de față este mereu alături atunci cind am nevoie, cu sfaturi utile și ajutor. De la ea am învățat multe lucruri interesante și frumoase despre naștere, dar și faptul că trebuie să avem încredere în noi...

Îți mulțumim din suflet dragă Monica pentru toate! Bebe, eu și Tati suntem norocoși, liniștiți și fericiți ca te știm aproape și ca faci parte din viata noastră.

Ești speciala !!!