Skip to content

Cristina Petcu

Cristina Petcu
Doula postpartum
Specializare:
Localitate:
0765443470

Sunt Cristina. Am "navigat" de cand ma stiu printre oameni.
Facultatea mi-a dat numeroase ocazii sa aduc bucurie, pentru ca am vorbit in unul dintre cele mai comune limbaje: cel al MUZICII.
Da, cand am facut Conservatorul, nu ma gandeam ca intr-o zi voi putea face si altceva in afara de muzica. Si totusi, am trecut pe rand prin mai multe schimbari (de fiecare data cu bucurie) parca simtind ca inca nu mi-am gasit cu adevarat locul.

Trainer si head-manager in multinationale, operational-manager in marketing on-line si iata-ma acum...DOULA POSTPARTUM si consilier in alaptare, viitor Consultant IBCLC.

Prilejul mi l-a oferit a doua minune din viata noastra, care a venit cu un scop precis: acela de a vindeca ce am suferit in urma cu 13 ani, cand am devenit prima oara mama. Am fost hotarata sa fac lucrurile diferit, astfel incat drumul pe care l-am parcurs pentru a ma informa, m-a adus aici.

Am inteles ca o femeie, o data devenita mama, nu mai poate fi niciodata la fel, pentru ca bebelusii sunt minuni pe masura provocarilor.
Am constientizat ajutorul si...m-am pus pe treaba.

Doresc sa aduc liniste, siguranta si sa fiu prelungire de brate in momentele grele, urechea loiala care asculta si vocea blanda care sa medieze si sa incurajeze acolo unde este nevoie. (Si Doamne, cata nevoie este!)

Sa stii ca sunt aici.
Pun in slujba mamelor tot ce sunt si ce stiu, ca o recunostinta pentru atat de multe binecuvantari din viata mea!

Ofer suport, ascultare si intelegere pentru nopti nedormite, pentru lacrimi neplanse si intrebari neraspunse, ca sa intregesc bucuria din aceasta perioada (frumoasa...dar poate atat de grea...!).

TINE MINTE: nu esti singura. ❤