Skip to content

Oana Chis

Oana Chis
Doula la nastere
Specializare:
Localitate:
0743687534
Eu sunt Oana Chis, educator prenatal Lamaze si doula la nastere. Iubesc tot ce ma inconjoara, imi iau energia din natura si din interactiunea cu oamenii dragi.

M-am simtit atrasa inca de mica de tot ce inseamna sarcina si ingrijirea nou-nascutului, oferind sprijin mamelor cu mult inainte de a ma forma ca doula.

Dupa nasterea fiicei mele am inceput sa imi pun intrebari despre modul in care a decurs cel mai important eveniment din viata mea de pana atunci si asa am ajuns sa studiez si sa aprofundez informatiile legate de tot ce inseamna sarcina si nastere. Desi rezultatul experientei a fost unul pozitiv drumul pana acolo a fost foarte diferit fata de asteptarile mele legate de nastere. Am realizat abia atunci cat ar fi fost de util sa am informatiile pe care le-am acumulat pana acum inainte de nastere sau chiar inainte de sarcina si cat de mult m-ar fi ajutat sa am pe cineva alaturi pe drumul nostru de a deveni parinti. 

Asa ca am ales sa fiu eu schimbarea pe care vreau sa o vad in lume si m-am format prima data ca educator prenatal. Am inceput sa dau mai departe parintilor din cunostintele acumulate pana atunci si am realizat ca imi place sa fiu langa ei pe drumul lor in a primi un nou suflet in familie. Imi place sa le fiu alaturi atat cu informatii dar mai ales emotional si fizic. Sa ii tin de mana, sa le raspund intrebarilor, sa le ascult fricile si entuziasmul, sa le reamintesc ca tot ce au ei nevoie pe drumul asta se afla deja in ei. 

De aici pana la formarea ca doula la nastere a fost doar un pas. Oamenii din jurul meu imi spun ca am fost nascuta sa fac asta si asa simt si eu, ca iubesc sa fiu alaturi de viitorii parinti exact asa cum au ei nevoie.
 

Limbi straine vorbite: Engleza