Skip to content

Ramona Aldea

Ramona Aldea
Doula postpartum
Specializare:
Localitate:
0726160906
Sunt Ramona din '84 🙂 om, economist, mama de doi copii balai, sotie, doula postpartum si nu doar atat 🙂 
 
Imi plac foarte mult nou nascutii si imi place sa le fiu alaturi parintilor lor in aceasta perioada de adaptare plina de emotii, intrebari, cautari astfel incat sa porneasca in calatoria aceasta cu incredere, curiozitate.
 
Ca doula postpartum, insotesc mamele si partenerii in procesul lor de a deveni parinti, oferindu-le ajutor practic si sustinere emotionala pentru integrarea acestui nou rol. 
 
De cele mai multe ori intalnesc proaspetii parintii dupa ce ajung din maternitate acasa cu bebelusul. Atunci discutam generalitati despre nou nascuti, facem baita, schimbam scutece, ingrijim bontul ombilical, clarificam diverse, setam asteptari realiste legat de hranire, somn si ce inseamna viata cu un bebelus in general. 
 
Uneori, cautand raspunsuri la diverse framantari, afla de serviciile de doula postpartum si ma cauta cateva saptamani/luni dupa nastere. 
 
Este o mare bucurie pentru mine sa observ cum se asterne linistea si pacea in ei cand isi dau seama ca este normal ce li se intampla. Se prea poate ca realitatea sa fie diferita de asteptarile parintilor legat de tot ce inseamna viata cu si dupa bebelus.