Skip to content

Teodora Daniela Petrus

Teodora Daniela Petrus
Doula postpartum
Specializare:
Localitate:
0740856676

Ma numesc Teodora Daniela Petrus si sunt aici sa te ghidez spre o experienta infloritoare in calatoria ta de la femeie la mama.

Pentru mine, totul a inceput in 2019, cand am avut bucuria de a vedea cele 2 liniute roz pe testul meu de sarcina...

Pana in acel moment, am lucrat in domeniul marketingului, nu auzisem vreodata despre meseria de DOULA si habar nu aveam ca exista asa ceva.

La fel ca tine, am fost si eu mama la inceput de drum, mi-a fost frica, am simtit anxietatea, am fost trista si ingrijorata nopti la rand...si ma intrebam mereu ”daca fac bine ceea ce fac”.

M-am straduit mult sa caut informatii actuale, am investit sute de nopti nedormite pentru a gasi raspunsuri, am vorbit cu zeci de mame, specialisti... am citit carti, am cautat studii si astfel am ajuns sa fiu pasionata de tot ceea ce inseamna maternitatea.

Pornind de la propria mea nevoie, am ajuns sa fiu alaturi de alte mame si fara sa imi dau seama am devenit un reper pentru mamicile din jurul meu.

Asadar, a fost sarbatoare in sufletul meu cand am descoperit meseria de Doula Post-partum, sau mai bine zis, ea m-a gasit pe mine si a devenit menirea mea.

Pentru ca imi doresc sa ofer mamelor o experienta complexa, utila si deosebita, m-am format ca si Consilier Dezvoltare Personala, Terapeut ThetaHealing, Terapeut Reiki, Doula Post-partum, Consilier in Alaptare si continui sa studiez si in prezent domeniul lactatiei umane si al ingrijirii diadei mama-bebelus.

Asa am devenit eu “O mama pentru toate mamele” din jurul meu, pentru ca iubesc sa fiu alaturi de mame si bebelusi, iubesc sa le ajut, sa le sustin, sa le imbratisez si sa le ghidez spre o maternitate linistita, implinita si relaxata.

Cu multa bucurie,

“O mama pentru toate mamele!” – Teodora Daniela Petru

*Limbi straine vorbite: Engleza