Skip to content

Testimoniale Irina Cohal

Pe Irina am cunoscut-o in saptamna 38 de sarcina si intre noi s-a creat repede o conexiune puternica, stabila. Irina stat cu mine in tot timpul tavaliului, care a ramas in mintea mea ca o noapte magica in care il asteptam pe bebe, o experienta grozava si frumoasa.

Iasi

Mereu saritoare si draguta, Irina mi-a fost alaturi inca din timpul sarcinii cu informatii pretioase legate de nastere, cresterea copilului, diversificare si nu numai.

Iasi

... M-am simtit mai in siguranta la medic, in travaliu , la nastere. Ai fost umărul de care am avut nevoie...

Iasi

In timpul nasterii a fost alaturi de mine si m-a ținut de mana, m-a incurajat, l-a indrumat pe sotul meu cum sa imi fie alaturi. Alaturi de ea, m-am simtit in siguranta.

Iasi

Fiind la prima nastere si fiind o fire foarte fricoasa, mai ales cand e vorba de durere, a insemnat nespus de mult sa imi fii alaturi din momentul travaliului, in timpul expulziei si dupa. M-am simtit in maxima siguranta si extrem de puternica!

Iasi

Colaborarea noastra m-a ajutat in special prin faptul ca mi-a dat mai multa incredere in mine, dar cel mai mult l-a ajutat pe sotul meu sa stie cum sa ma ajute si sa-mi fie alaturi.

Iasi