Skip to content

Testimoniale Simona Maglas

Doamna Simona este mai mult decat un ajutor, este cea mai calda si calma persoana pe care am intalnit-o dupa nastere! Alaturi de dansa am depașit momentele grele in atasarea la sân dar si cu nenumăratele intrebari la orice ora din zi si din noapte!

Simona e minunata! Pentru noi serviciile ei au fost ghidul complet de care au nevoie doi parinti si un bebe, toti trei la inceput de drum. E un om empatic, bland si cu un fel de chestie innascuta pentru ceea ce face.

Simona, iti multumesc din suflet pentru tot sprijinul acordat de fiecare data cand te-am stresat cu fricile mele la orice ora.

Simona iti multumesc pentru tot sprijinul acordat, pentru ca inainte de a ne vizita deja imi raspundeai la intrebari si indiferent de zi, ora, mi-ai raspuns la orice nelamurire in ceea ce priveste alaptarea. Recomand din tot sufletul serviciile tale si pe tine ca om.

Fara acest om minunat si drag sufletului meu, pe nume Simona, nu as fi alaptat mai mult ca sigur. Simona este exact persoana de care are nevoie orice proaspata mamica langa ea , am avut cel mai mare noroc sa o intalnesc si cu rabdarea, bunatatea si tot profesionalismul ei am alaptat fara probleme si am invatat numai lucrusoare bune in ceea ce priveste cresterea micutei mele!