Skip to content

Curs ONLINE Doula la nastere

Adauga un antet

Cursul de formare Doula – sprijin in timpul nasterii

Devino si tu aceasta calauza magica din viata femeilor care se redescopera ca mame.

Cui se adreseaza?

Femeilor, mamelor, moaselor, psihologilor, educatorilor Lamaze, kinetoterapeutilor, si tuturor celor care isi doresc sa faca o schimbare in viata viitoarelor mamici.

Cursul ONLINE de formare ca DOULA LA NASTERE este pentru TINE

Îl parcurgi usor, cand ai timp, din confortul casei tale. Participi la seminariile online interactive, unde adresezi intrebari, primesti raspunsuri si inveti din experientele de grup. Dar nu este doar un curs teoretic, căci după aprofundarea cunoștințelor, ai de realizat exerciții practice la care primești feedback personalizat. Iar la sfârșitul cursului, te simți pregătită și sprijinită pe parcursul noii tale meserii, căci vei face parte din cel mai mare grup profesional de Doula din România.

Poate te simti atrasa de aceasta meserie, dar nu stii de unde sa incepi? Poate deja ai avut ocazia sa fi alaturi de mame la nastere, dar ti-ai dori sa obtii o calificare in acest sens? Poate lucrezi deja in domeniu, dar iti doresti sa servesti la un nivel mai profund si transformator viitoarele mame? Poate deja lucrezi cu mamicile in calitate de moasa, profesor de yoga, educator prenatal, practician hipnobirthing, antrenor de viata, kinetoterapeut, facilitator al grupurilor de mamici … sau sa lucrati cu mamici in orice functie si sa credeti ca nasterea are legatura si cu mamele.

Despre curs:

Cursul iti ofera informatiile necesare care sa te ajute in primul rand pe tine sa intelegi si sa ai incredere in procesul nasterii si astfel, daca doresti, sa poti fi alaturi de viitoarele mamici (si tatici) in unul dintre cele mai intime si mai intense clipe din viata lor.

Subiectele cursului:

 • Anatomie si fiziologie – cu accent pe perioada sarcinii si a nasterii
 • Sprijin prenatal si pregatirea pentru nastere – ultimile saptamani de sarcina
 • Importanta comunicarii corecte si eficiente
 • Sprijinul in timpul travaliului si al nasterii – masuri de confort
 • Fiecare experienta este unica – experienta ta nu este experienta ei
 • Nasteri cu provocari – despre situatii speciale in timpul travaliului si a nasterii
 • Sprijin postnatal – primele ore si zile dupa nastere

Desfasurarea cursului:

 • 6 SAPTAMANI DE CURS
 • 1 MODUL TEORETIC /SAPTAMANA PENTRU APROFUNDAREA NOTIUNILOR
 • 20 LECTII ONLINE, DE PARCURS CU USURINTA IN TIMPUL TAU LIBER – DIN CONFORTUL CASEI TALE
 • EXERCITII DE DEZVOLTARE PERSONALA SI PROFESIONALA INSPIRATE DIN FILOSOFIA BIRTHING FROM WITHIN SI BIRTH STORY MEDICINE
 • 1 INTALNIRE LIVE/ SAPTAMANA, DEDICATA INTREBARILOR VOASTRE
 • EXERCITII PRACTICE, TEME SI FEEDBACK PERSONALIZAT ACCES LA GRUPUL DE SPRIJIN DOULA ROMANIA PENTRU MEMBRII

Vrei sa afli ce vei invata si sa stii exact ce materiale vei primi? Download aici pentru curriculum complet. Esti pregatita sa incepi un nou capitol plin de insemnatate si implinire in viata ta? Devino sprijinul profesionist de care ai fi avut nevoie tu la nastere. Inscrie-te acum la urmatorul curs ONLINE de formare al Asociatiei Doula Romania

Cursul iti va schimba modul in care vei lucra cu viitoarele mamici, pregatindu-te psihic, emotional, teoretic si practic sa devii sprijinul profesionist de care acestea au atat de mare nevoie. Certificatul este important, dar preatirea pentu modul in care vei atrage si ajuta clientii vor fi cele care te vor ajuta cu adevarat sa creezi cariera fructuoasa in jurul meseriei tale de suflet. Mai mult, dupa absolvirea cursului intri automat in grupul online al Doulelor, unde ai access instantant la resurse, unde gasesti raspuns la orice intrebare si unde inveti constant noi lucruri pe care le poti implementa.

Trainer: Sunt Nora Niculescu – psiholog, educator prenatal Lamaze, Doula, Birth story listener, mentor Birthing for Within,  mama – si sunt pentru totdeauna cucerita de magia primei intalniri dintre mama si puiul ei. Anul acesta am devenit unul dintre cei 4 tutori Birth Story Medicine din lume, si de-abia astept sa impartasesc cu voi filosofia plina de compasiune care schimba viata proaspetelor mame din intreaga lume. Te invit sa ne cunoastem mai bine pe FB sau Instagram.

Esti minunata si esti pregatita!

Investitie:
3900 RON – persoane cu experienta in domeniul nasterii (educatori prenatali, moașe, asistente sala de nastere, medici ginecologi)
4300 RON – pentru persoanele care au descoperit pasiunea pentru nasteri si nu profesează în acest domeniu
1000 RONRefresher (taxa de reluare pentru doulele care au participat la cursurile de formare Doula Romania in anii anteriori)

Suma se poate achita integral sau in transe: avans de 1000 RON, urmat de transe in valoare de minim 300 RON/ plata, astfel incat intreaga suma sa fie achitata cu cel putin 3 zile inainte de inceperea cursului. In cazul în care iti anunti neparticiparea cu cel puțin 30 de zile inainte de inceperea cursului, avansul poate fi folosit pentru a participa la acest curs oricand in urmatorii 3 ani.
INTREABA SI DE VARIANTA SELF-PACED A CURSULUI!
Detalii si inscrieri, completand formularul de mai jos:

Curs formare Doula

  *

  *

  *

  MODALITATE DE PLATA PREFERATA