Skip to content

Arhive: Employees

Employees are human resources that work for your organization. Employees can be identified as staff, team members, founders, or contractors.

Ioana Raescu

Sunt Doula la nastere si dorinta mea este sa ajut mamicile din Romania sa aiba o experienta a nasterii pozitiva, si sa le ajut sa isi mareasca sansele pentru o nastere fara complicatii sau interventii.

Alina David

Sunt ferm convinsa ca “e nevoie de un sat pentru a creste un copil”  si am speranta  ca pot sa  le ofer clientilor mei acel sentiment de caldura care apare atunci cand cineva care „intelege” intra pe usa si este acolo pentru a ajuta.

Oana Chis

Oamenii din jurul meu imi spun ca am fost nascuta sa fac asta si asta simt si eu, ca iubesc sa fiu alaturi de viitorii parinti exact asa cum au ei nevoie.

Cornelia Crismareanu

Sunt Cornelia, iar povestea mea in lumea nasterii a inceput cu propria mea nastere. Am simtit de-a lungul vietii ca aceasta experienta si-a pus o amprenta puternica asupra felului in care am ajuns sa ma misc prin lume, asa ca am cautat sa o inteleg si sa o transform in nenumarate moduri.

Iulia Macarie

Sunt Iulia, educator prenatal, doula la nastere si postpartum, si consilier in alaptare. Lumea mamelor, aceasta adevarata provocare, cu suisuri si coborasuri, am imbratisat-o de la primele doua liniute de pe testul de sarcina. 

Livia Pomana

Am pornit pe acest drum din dorinta de a fi alaturi de femei in procesul de tranzitie de la femeie la mama. Pentru ca poate fi un proces dificil, cu presiuni, atat din exterior, dar, mai ales, din interiorul fiecareia dintre noi, greu de dus de una singura.

Andra Casian

Cred cu toata forta mea ca „mama” este punctul de plecare in toata acesta poveste. Imi doresc sa fac parte din povestea voastra, sa fiu la inceput de drum alaturi de voi, si sa iti arat…tie…mama cat de faina si minunata esti.

Helen Vilhelm

Doresc sa fiu alaturi de femeile care se nasc odată cu puiul lor ca mame si sa le insotesc la inceputul acestui drum care este pe cat de frumos si minunat, pe atat de solicitant si schimbator.

Ana Groza

Sunt un jurist pasionat de drepturile pacientilor in general, dar in mod special de drepturile femeilor, indeosebi de cele ale mamei si copilului. De aceea vin in sprijinul lor prin toate formarile urmate, precum cele de Doula la Nastere, Doula Postpartum, Educator Prenatal Lamaze, Consultant in Alaptare, Consultant Nutritionist, Consilier Vocational, Mediator Sanitar si Scolar. 

Moldovan Ana-Maria

Sunt Ana-Maria, mama a doua fetite pline de energie si veselie, sursa mea de buna dispozitie in fiecare zi.
Aceasta experienta personala m-a impins catre dezvoltarea pe rolul de doula postpartum. Intelegand foarte bine aceasta experienta, doresc sa ofer suport emotional, confort psihic si, cel mai important, informatiile necesare de care proaspetii parinti au nevoie.