Skip to content

Arhive: Employees

Employees are human resources that work for your organization. Employees can be identified as staff, team members, founders, or contractors.

Teodora Daniela Petrus

Pornind de la propria mea nevoie, am ajuns sa fiu alaturi de alte mame si fara sa imi dau seama am devenit un reper pentru mamicile din jurul meu. Asadar, a fost sarbatoare in sufletul meu cand am descoperit meseria de Doula Post-partum, sau mai bine zis, ea m-a gasit pe mine si a devenit menirea mea.

Narcisa Semeniuc

Sunt Narcisa Semeniuc, doula la nastere, asistent medical si mama a patru copii. Inca din copilarie am fost fascinata si atrasa de minunea nasterii.  Doresc ca prin cunostintele si experienta mea, sa vin in intampinarea femeii insarcinate si a partenerului ei pentru a avea o nastere implinitoare. 

Romina Ciobanu

Sunt Romina Ciobanu, mama a doi copiii minunati, psihoterapeut integrativ pentru copiii si adolescenti, doula postpartum si consilier vocational. Astept cu nerabdare sa asist viitoare si actuale mamici alaturi de familia si bebelusii lor in aceasta noua si minunata calatorie.

Crinela Guta

In interactiunea mea cu parintii inainte de externarea din spital, adesea mi se adresa intrebarea – „Nu va putem lua si acasa?”.  Asadar, m-am hotarat sa devin doula post-partum, iar pe parcursul cursurilor nu doar ca am acumulat noi cunostinte, dar mi s-a intarit convingerea ca este nevoie de ceea ce pot eu sa ofer. 

Ioana Raescu

Sunt Doula la nastere si dorinta mea este sa ajut mamicile din Romania sa aiba o experienta a nasterii pozitiva, si sa le ajut sa isi mareasca sansele pentru o nastere fara complicatii sau interventii.

Oana Chis

Oamenii din jurul meu imi spun ca am fost nascuta sa fac asta si asta simt si eu, ca iubesc sa fiu alaturi de viitorii parinti exact asa cum au ei nevoie.

Cornelia Crismareanu

Sunt Cornelia, iar povestea mea in lumea nasterii a inceput cu propria mea nastere. Am simtit de-a lungul vietii ca aceasta experienta si-a pus o amprenta puternica asupra felului in care am ajuns sa ma misc prin lume, asa ca am cautat sa o inteleg si sa o transform in nenumarate moduri.

Iulia Macarie

Sunt Iulia, educator prenatal, doula la nastere si postpartum, si consilier in alaptare. Lumea mamelor, aceasta adevarata provocare, cu suisuri si coborasuri, am imbratisat-o de la primele doua liniute de pe testul de sarcina. 

Livia Pomana

Am pornit pe acest drum din dorinta de a fi alaturi de femei in procesul de tranzitie de la femeie la mama. Pentru ca poate fi un proces dificil, cu presiuni, atat din exterior, dar, mai ales, din interiorul fiecareia dintre noi, greu de dus de una singura.

Andra Casian

Cred cu toata forta mea ca „mama” este punctul de plecare in toata acesta poveste. Imi doresc sa fac parte din povestea voastra, sa fiu la inceput de drum alaturi de voi, si sa iti arat…tie…mama cat de faina si minunata esti.