Skip to content

Arhive: Employees

Employees are human resources that work for your organization. Employees can be identified as staff, team members, founders, or contractors.

Ramona Aldea

Ca doula postpartum, insotesc mamele si partenerii in procesul lor de a deveni parinti, oferindu-le ajutor practic si sustinere emotionala pentru integrarea acestui nou rol.

Simona Maglas

Sunt Simona, din Hunedoara, mamica a doua fete minunate care au venit pe lume gata sa ma învete niste lectii pe care sunt pregatita sa le dau mai departe.

Alina Banu

A fi Doula pentru mine inseamna a onora viata, a fi prezenta in unul din cele mai importante treceri din viata unui nou suflet in aceasta realitate. Ca si femeie este o adevarata binecuvantare sa fiu aleasa ca facand parte din deschiderea acestui drum al primirii unei noi vieti.

Ilinca Iacob

Eu sunt Ilinca, mama de fete gemene, iubitoare de copii si de animale,  de natura si de calatorii si din noiembrie 2020, doula la nastere.

Romana Braun

Sunt Romana, mamica a doua minuni ce au ales sa vina in viata mea. Datorita lor m-am indragostit de perioada magica a sarcinii si de momentul sacru al nasterii. Pregatirea mea este in total alt domeniu dar viata are caile sale asa ca am ales sa devin doula si consilier in alaptare.

Monica Neda

Salut, draga mea! Iti salut cu iubire si minunea din burtica…..sau poate din brate, deja.

Numele meu este Monica si iti promit ca te voi insoti si te voi ajuta sa iti creezi cele mai minunate, implinitoare si fericite momente ale vietii tale de femeie! Iar in cazul celor intense, diferite de ceea ce ti-ai imaginat, voi fi acolo sa te sprijin si sa le navigam impreuna inapoi spre armonie.

Cristina Petcu

Sunt Cristina. Am „navigat” de cand ma stiu printre oameni. Doresc sa aduc liniste, siguranta si sa fiu prelungire de brate in momentele grele, urechea loiala care asculta si vocea blanda care sa medieze si sa incurajeze acolo unde este nevoie.

Ina Lupu

Sunt Ina Lupu, fondatoarea Echilibrium din Medias, doula la nastere si doula post-partum. Calatoria mea in aceasta lume minunata a sarcinii si nasterii a inceput o data cu prima mea sarcina, care mi-a schimbat complet cursul vietii, dar care simt ca m-a adus pe calea mea.

Ioana Zanceanu

Îmi place tot ce e natural și frumos. Sunt pasionată de săpunărit, uleiuri esențiale, vindecare prin terapii alternative, masaj, dezvoltare personală, produse și alimente sănătoase.  A fi doula este o experiență naturală pentru mine, care include toate valorile și credințele mele. Face parte din menirea mea, din bucuria de a dărui…

Adina Ioana Meregiu

Incantata sa te cunosc, femeie binecuvantata. Daca citesti asta, inseamna ca si tu esti in cautare de firesc, simplu si natural. Bine ai venit!

Intr-o lume in care tot ceea ce ne inconjoara tinde sa fie dens si fortat, am ales sa promovez simplitatea, prin reconectarea cu radacinile noastre sacre, intr-un domeniu atat de firesc si drag mie: nasterea.