Skip to content

Location: Brasov

Ilinca Iacob

Eu sunt Ilinca, mama de fete gemene, iubitoare de copii si de animale,  de natura si de calatorii si din noiembrie 2020, doula la nastere.

Monica Neda

Salut, draga mea! Iti salut cu iubire si minunea din burtica…..sau poate din brate, deja.

Numele meu este Monica si iti promit ca te voi insoti si te voi ajuta sa iti creezi cele mai minunate, implinitoare si fericite momente ale vietii tale de femeie! Iar in cazul celor intense, diferite de ceea ce ti-ai imaginat, voi fi acolo sa te sprijin si sa le navigam impreuna inapoi spre armonie.

Adina Ioana Meregiu

Incantata sa te cunosc, femeie binecuvantata. Daca citesti asta, inseamna ca si tu esti in cautare de firesc, simplu si natural. Bine ai venit!

Intr-o lume in care tot ceea ce ne inconjoara tinde sa fie dens si fortat, am ales sa promovez simplitatea, prin reconectarea cu radacinile noastre sacre, intr-un domeniu atat de firesc si drag mie: nasterea.

Dana Vede

Imi doresc sa impartasesc din experientele mele si impreuna sa descoperim calea cea mai usoara si implinitoare catre manifestarea divinului in noi, prin insasi fenomenul nasterii!

Codruta Brustur

Sunt educator prenatal, doula, consilier in alaptare si mai apoi pedagog Montessori acreditat international AMI (Asociatia Montessori International) si mama unei minunatii nascute in decembrie 2010.