Skip to content

Adina – doula si prietena la nastere din Targu-Mures

Mi-a placut modul de prezentare. Desi un pic idealist ( pentru  regulile si societatea in care ne invartim),am observat ca este un curs concis, exemplificat, antrenant, documentat si mai ales aplicat!!
 
Am simtit ca atmosfera a fost destinsa si prietenoasa, mi-a placut atentia acordata fiecareia dintre noi si parerilor sale!!
Am invatat foarte multe lucruri noi care s-au si lipit de mine!! ;;) batting eyelashes
 
Subcapitolul meu preferat este 'Semne care arata progresul travaliului. Alternativele controlului vaginal la nastere'. Eu cred ca informatiile primite prin intermediul acestui curs imi sunt foarte folositoare, au venit in intampinarea unor cunostinte deja avute, iar cele noi ( tehnici de confort, masaj, si tot ce tine de sprijinul emotional) cu siguranta m-au impresionat intr-un mod placut, mai ales ca au fost si exemplificate fizic!!
M-a motivat sa merg mai departe in demersurile mele, sa continui, sa sper sa ajung o doula excelenta sau cel putin o moasa mai buna!!
 
Raportul pret - calitate mi se pare ca fiind unul corect!!
 
Imi pare foarte bine ca v-am cunoscut, am foarte multe de invatat de la voi!!! Am incercat sa gasesc si ceva mai putin de bine dar  chiar nu am gasit!!:-? thinking:P tongue oricat m-am straduit, eu am ramas foarte impresionata, deja mi-am dat comanda de unele carti!!! iar in martie am prima graviduta careia o sa ii acord sprijin emotional!!! Eu zic k e bine!!!~^o^~ cheer
 
Va pup cu drag!!!
                                                        ADINA IANCU ( Moasa, Targu-Mures)