Skip to content

Curs doula post-partum

Adauga un antet 1

Cursul de formare Doula postpartum

Devino sprijinul profesionist de care ai fi avut tu nevoie in primele saptamani ca mama!

Cui se adreseaza?

Femeilor, mamelor, moaselor, psihologilor, educatorilor Lamaze, instructori yoga, kinetoterapeutilor, si tuturor celor care isi doresc sa faca o schimbare in viata proaspetelor mamici.

Poate te simti atrasa de aceasta meserie, dar nu stii de unde sa incepi sa inveti despre cele mai bune practici din domeniu? Poate deja ai avut ocazia sa fi alaturi de proaspetele mamici, dar ti-ai dori sa obtii o calificare in acest sens? Poate lucrezi deja in domeniu, dar iti doresti sa servesti la un nivel mai profund si transformator proaspetele mame, demonstrandu-ti valoarea mai presus de activitatile casnice? Poate deja lucrezi cu mamici in calitate de babysitter, moasa, profesor de yoga, educator prenatal, practician hipnobirthing, kinetoterapeut, facilitator al grupurilor de mamici si realizezi ca ai putea avea un impact pozitiv in viata lor.

Nu te-ai decis inca? Asculta parerea cursantilor

Despre curs

Cursul de doula post-partum te formeaza ca sprijin profesionist pentru proaspetele familii, in primele luni de la nasterea bebelusului. Iti ofera toate informatiile necesare pentru a te califica drept o prezenta necesara, echilibrata si respectata, care faciliteaza crearea unei puternice legaturi intre mama si copil si ajuta la integrarea in viata de cuplu a rolurilor de parinti.

Vom invata printre altele despre:

 • Abilitati de comunicare si ascultare activa
 • Ingrijirea bazata pe studii
 • Fiziologia post-partum atat la mama, cat si la bebe
 • Masuri de prim-ajutor
 • Sprijin in alaptare
 • Relatia de cuplu dupa aparitia copilului
 • Sarcini casnice
 • Planificarea si prepararea meselor
 • Managementul timpului

Desfasurarea cursului:
– 6 SAPTAMANI DE CURS 1 MODUL TEORETIC /SAPTAMANA PENTRU APROFUNDAREA NOTIUNILOR
– 20 LECTII ONLINE, DE PARCURS CU USURINTA IN TIMPUL TAU LIBER – DIN CONFORTUL CASEI TALE
– 1 INTALNIRE LIVE/ SAPTAMANA, DEDICATA INTREBARILOR VOASTRE
– EXERCITII PRACTICE, TEME SI FEEDBACK PERSONALIZAT
– ACCES LA GRUPUL DE SPRIJIN DOULA ROMANIA

Vrei sa afli ce vei invata si sa stii exact ce materiale vei primi? Download aici pentru curriculum complet.

Esti pregatita sa incepi un nou capitol plin de insemnatate si implinire in viata ta? Devino sprijinul profesionist de care ai fi avut nevoie tu dupa nastere. Inscrie-te acum la urmatorul curs ONLINE de formare al Asociatiei Doula Romania

Cursul va schimba modul in care vei lucra cu proasptele mamici, pregatindu-te psihic, emotional, teoretic si practic sa devii sprijinul profesionist de care acestea au atat de mare nevoie. Vom explora ingrijirea postpartum din mai multe puncte de vedere, cum ar fi antropologia, anatomia, neurostiinta, hormonii, medicina traditionala, comunicarea, cultura, si multe altele! In plus, veti descoperi cum toate aceste cunostinte si abilitati lucreaza impreuna cu sincronicitatea frumoasa. Certificatul este important, dar pregatirea pentu modul in care vei atrage si ajuta clientii vor fi cele care te vor ajuta cu adevarat sa creezi cariera fructuoasa in jurul meseriei tale de suflet. Mai mult, dupa absolvirea cursului vei avea ocazia sa devii membru al Asociatiei Doula Romania si astfel sa intri in grupul de Facebook dedicat, unde ai access instantant la resurse, unde gasesti raspuns la orice intrebare si unde inveti constant noi lucruri pe care le poti implementa.

Investitie:

3900 RON – persoane cu experienta in domeniul ingrijirii copiilor (mame, medici neonatologi, medici pediatri, medici de familie, asistente medicale în pediatrie, consiliere în alăptare, bone)
4300 RON – pentru persoanele care au descoperit pasiunea pentru îngrijirea copiilor si a mamelor, dar nu profesează în acest domeniu

Suma se poate achita integral sau in transe: avans de 1000 RON, urmat de transe in valoare de minim 300 RON / plata, astfel incat intreaga suma sa fie achitata cu cel puțin 3 zile inainte de inceperea cursului. In cazul in care iti anunti neparticiparea cu cel putin 30 de zile inainte de inceperea cursului, avansul poate fi folosit pentru a participa la acest curs oricand in urmatorii 3 ani.

Traineri:

Nora Niculescu – psiholog, educator prenatal Lamaze, doula, Birth Story Mentor, formator Birth Story Medicine, mama – si sunt pentru totdeauna cucerita de magia primei intalniri dintre mama si puiul ei si de momentul in care noua familie tocmai ia nastere Te invit sa ne cunoastem mai bine pe FB sau Instagram.

Maria Mermezan – psiholog, educator prenatal Lamaze, doula, instructor Theta Healing, mama a 3 copii – si abia astept sa va calauzesc in aceasta calatorie fantastica

Esti minunata, si esti pregatita!

Detalii si inscrieri, completand formularul de mai jos:

Curs formare Doula post-partum

  *

  *

  *

  MODALITATE DE PLATA PREFERATA