Skip to content

Carmen Caprita

Carmen Caprita
Doula la nastere
Specializare:
Localitate:
0724592066

Sunt Carmen si ma declar indragostita pe veci de miracolul nasterii si ador copiii. Povestea devenirii mele de doula si educator prenatal a inceput cu multi ani in urma, aveam vreo 19 ani, cand mi-am dorit ca nasterea copiilor mei sa se petreaca in apa. Mai apoi peste 9 ani s-a intamplat si am nascut exact asa cum mi-am dorit, am nascut o minune de fetita natural, in apa. Acela a fost momentul in care s-a produs un click in mintea mea si mi-am dorit sa pot transmite cumva tuturor femeilor care vor sa auda ca se poate naste fara durerile acelea cumplite despre care se povesteste, fara traume, cat este de minunat sa-ti poti tine pruncul in brate imediat dupa nastere si sa plangi de fericire.

Am vrut sa fac asta si atunci a aparut cursul Dittei ca fiind cel mai la indemana instrument, asa am devenit educator prenatal. Insa la acest curs a mai incoltit o dorinta in sufletul meu, aceea de a deveni doula, de a putea fi martor la nasterea unei minuni, de a putea sustine femeia care naste, de a o insoti si a-i putea fi mana dreapta sau stanga, de a fi ceea ce are ea nevoie pentru a-si putea trai nasterea de poveste.

Astfel, din toamna anului 2015 am devenit doula dupa ce am urmat cursul Norei Niculescu. Consider ca este un privilegiu pentru mine sa pot lua parte la cel mai de pret eveniment moment din viata unei femei. Si daca pot face ca aceasta prima intalnire dintre mama si prunc sa fie una incarcata de emotii de fericire, de sentimentul de implinire, sa curga lin si bland tot parcursul travaliului atunci simt ca mi-am indeplinit menirea.

Simt si cred ca nascandu-ne copiii cu blandete, calm,respect,  nastem copiii noii lumi, ajutam Pamantul sa renasca si mi se umple sufletul de bucurie de fiecare data cand pot ajuta si eu un pic la acest fenomen.