Skip to content

Group: Doula la nastere

Ioana Zanceanu

Îmi place tot ce e natural și frumos. Sunt pasionată de săpunărit, uleiuri esențiale, vindecare prin terapii alternative, masaj, dezvoltare personală, produse și alimente sănătoase.  A fi doula este o experiență naturală pentru mine, care include toate valorile și credințele mele. Face parte din menirea mea, din bucuria de a dărui…

Adina Ioana Ghiță

Incantata sa te cunosc, femeie binecuvantata. Daca citesti asta, inseamna ca si tu esti in cautare de firesc, simplu si natural. Bine ai venit!

Intr-o lume in care tot ceea ce ne inconjoara tinde sa fie dens si fortat, am ales sa promovez simplitatea, prin reconectarea cu radacinile noastre sacre, intr-un domeniu atat de firesc si drag mie: nasterea.

Amalia Marzac

Sunt Amalia, mama, doula la nastere si moasa in formare. Descoperind ca o data cu nasterea fetitei mele am trait cea mai transformatoare experienta din viata mea de femeie, am inceput sa iubesc acest proces natural, lasat noua. 

Ramona Marcoceanu

Nasterea acasa a fetitei mele avand alaturi o doula mi-a deschis o noua perspectiva asupra vietii in general si asupra importantei momentului nasterii, in particular. Am inteles cat de implinitoare si transfomatoare poate fi aceasta experienta daca ai sustinerea potrivita si cat de important este ca mama sa fie inconjurata de iubire, atentie, respect si sustinuta in cele mai delicate momente din viata ei si anume nasterea miracolului ei.

Dana Vede

Imi doresc sa impartasesc din experientele mele si impreuna sa descoperim calea cea mai usoara si implinitoare catre manifestarea divinului in noi, prin insasi fenomenul nasterii!

Codruta Brustur

Sunt educator prenatal, doula, consilier in alaptare si mai apoi pedagog Montessori acreditat international AMI (Asociatia Montessori International) si mama unei minunatii nascute in decembrie 2010.

Maria Mermezan

Sunt Maria Mermezan – psiholog, educator prenatal Lamaze, consilier in alaptare, doula la nastere si post-partum si terapeut theta healing.