Skip to content

Group: Doula la nastere

Alina Banu

A fi Doula pentru mine inseamna a onora viata, a fi prezenta in unul din cele mai importante treceri din viata unui nou suflet in aceasta realitate. Ca si femeie este o adevarata binecuvantare sa fiu aleasa ca facand parte din deschiderea acestui drum al primirii unei noi vieti.

Ilinca Iacob

Eu sunt Ilinca, mama de fete gemene, iubitoare de copii si de animale,  de natura si de calatorii si din noiembrie 2020, doula la nastere.

Romana Braun

Sunt Romana, mamica a doua minuni ce au ales sa vina in viata mea. Datorita lor m-am indragostit de perioada magica a sarcinii si de momentul sacru al nasterii. Pregatirea mea este in total alt domeniu dar viata are caile sale asa ca am ales sa devin doula si consilier in alaptare.

Monica Neda

Salut, draga mea! Iti salut cu iubire si minunea din burtica…..sau poate din brate, deja.

Numele meu este Monica si iti promit ca te voi insoti si te voi ajuta sa iti creezi cele mai minunate, implinitoare si fericite momente ale vietii tale de femeie! Iar in cazul celor intense, diferite de ceea ce ti-ai imaginat, voi fi acolo sa te sprijin si sa le navigam impreuna inapoi spre armonie.

Ioana Zanceanu

Îmi place tot ce e natural și frumos. Sunt pasionată de săpunărit, uleiuri esențiale, vindecare prin terapii alternative, masaj, dezvoltare personală, produse și alimente sănătoase.  A fi doula este o experiență naturală pentru mine, care include toate valorile și credințele mele. Face parte din menirea mea, din bucuria de a dărui…

Adina Ioana Meregiu

Incantata sa te cunosc, femeie binecuvantata. Daca citesti asta, inseamna ca si tu esti in cautare de firesc, simplu si natural. Bine ai venit!

Intr-o lume in care tot ceea ce ne inconjoara tinde sa fie dens si fortat, am ales sa promovez simplitatea, prin reconectarea cu radacinile noastre sacre, intr-un domeniu atat de firesc si drag mie: nasterea.

Amalia Marzac

Sunt Amalia, mama, doula la nastere si moasa in formare. Descoperind ca o data cu nasterea fetitei mele am trait cea mai transformatoare experienta din viata mea de femeie, am inceput sa iubesc acest proces natural, lasat noua. 

Ramona Marcoceanu

Nasterea acasa a fetitei mele avand alaturi o doula mi-a deschis o noua perspectiva asupra vietii in general si asupra importantei momentului nasterii, in particular. Am inteles cat de implinitoare si transfomatoare poate fi aceasta experienta daca ai sustinerea potrivita si cat de important este ca mama sa fie inconjurata de iubire, atentie, respect si sustinuta in cele mai delicate momente din viata ei si anume nasterea miracolului ei.

Dana Vede

Imi doresc sa impartasesc din experientele mele si impreuna sa descoperim calea cea mai usoara si implinitoare catre manifestarea divinului in noi, prin insasi fenomenul nasterii!