Skip to content

Group: Doula la nastere

Ioana Raescu

Sunt Doula la nastere si dorinta mea este sa ajut mamicile din Romania sa aiba o experienta a nasterii pozitiva, si sa le ajut sa isi mareasca sansele pentru o nastere fara complicatii sau interventii.

Oana Chis

Oamenii din jurul meu imi spun ca am fost nascuta sa fac asta si asta simt si eu, ca iubesc sa fiu alaturi de viitorii parinti exact asa cum au ei nevoie.

Cornelia Crismareanu

Sunt Cornelia, iar povestea mea in lumea nasterii a inceput cu propria mea nastere. Am simtit de-a lungul vietii ca aceasta experienta si-a pus o amprenta puternica asupra felului in care am ajuns sa ma misc prin lume, asa ca am cautat sa o inteleg si sa o transform in nenumarate moduri.

Iulia Macarie

Sunt Iulia, educator prenatal, doula la nastere si postpartum, si consilier in alaptare. Lumea mamelor, aceasta adevarata provocare, cu suisuri si coborasuri, am imbratisat-o de la primele doua liniute de pe testul de sarcina. 

Helen Vilhelm

Doresc sa fiu alaturi de femeile care se nasc odată cu puiul lor ca mame si sa le insotesc la inceputul acestui drum care este pe cat de frumos si minunat, pe atat de solicitant si schimbator.

Ana Groza

Sunt un jurist pasionat de drepturile pacientilor in general, dar in mod special de drepturile femeilor, indeosebi de cele ale mamei si copilului. De aceea vin in sprijinul lor prin toate formarile urmate, precum cele de Doula la Nastere, Doula Postpartum, Educator Prenatal Lamaze, Consultant in Alaptare, Consultant Nutritionist, Consilier Vocational, Mediator Sanitar si Scolar. 

Georgiana Dragan

Sunt Georgiana Dragan și sunt mama a trei suflețele care m-au ajutat să cresc și să mă dezvolt ca femeie, care m-au impulsionat sa mă descopăr cu adevărat si sa îmi înțeleg menirea in viață. Acesta este motivul pentru care am decis sa ajut femeile să ia decizii conștiente și să le susțin atât fizic cât și emoțional în călătoriile pe care le au de parcurs.

Pop Paula

Numele meu este Pop Paula, mama unei fetite de 2 ani pe nume Cassandra. Sunt din Oradea si recent am infiintat S.C BIRTHCARE S.R.L pentru a veni in sprijinul viitorelor mamici, ajutandu-le sa inteleaga mai bine nasterea si sa cunoasca viata de mamica.

Romana Braun

Sunt Romana, mamica a doua minuni ce au ales sa vina in viata mea. Datorita lor m-am indragostit de perioada magica a sarcinii si de momentul sacru al nasterii. Pregatirea mea este in total alt domeniu dar viata are caile sale asa ca am ales sa devin doula si consilier in alaptare.