Skip to content

Group: Doula la nastere

Narcisa Semeniuc

Sunt Narcisa Semeniuc, doula la nastere, asistent medical si mama a patru copii. Inca din copilarie am fost fascinata si atrasa de minunea nasterii.  Doresc ca prin cunostintele si experienta mea, sa vin in intampinarea femeii insarcinate si a partenerului ei pentru a avea o nastere implinitoare. 

Ioana Raescu

Sunt Doula la nastere si dorinta mea este sa ajut mamicile din Romania sa aiba o experienta a nasterii pozitiva, si sa le ajut sa isi mareasca sansele pentru o nastere fara complicatii sau interventii.

Oana Chis

Oamenii din jurul meu imi spun ca am fost nascuta sa fac asta si asta simt si eu, ca iubesc sa fiu alaturi de viitorii parinti exact asa cum au ei nevoie.

Cornelia Crismareanu

Sunt Cornelia, iar povestea mea in lumea nasterii a inceput cu propria mea nastere. Am simtit de-a lungul vietii ca aceasta experienta si-a pus o amprenta puternica asupra felului in care am ajuns sa ma misc prin lume, asa ca am cautat sa o inteleg si sa o transform in nenumarate moduri.

Iulia Macarie

Sunt Iulia, educator prenatal, doula la nastere si postpartum, si consilier in alaptare. Lumea mamelor, aceasta adevarata provocare, cu suisuri si coborasuri, am imbratisat-o de la primele doua liniute de pe testul de sarcina. 

Helen Vilhelm

Doresc sa fiu alaturi de femeile care se nasc odata cu puiul lor ca mame si sa le insotesc la inceputul acestui drum care este pe cat de frumos si minunat, pe atat de solicitant si schimbator.

Georgiana Dragan

Sunt Georgiana Dragan si sunt mama a trei sufletele care m-au ajutat sa cresc si sa ma dezvolt ca femeie, care m-au impulsionat sa ma descopar cu adevarat si sa îmi înteleg menirea in viata. Acesta este motivul pentru care am decis sa ajut femeile sa ia decizii constiente si sa le sustin atât fizic cât si emotional în calatoriile pe care le au de parcurs.

Pop Paula

Numele meu este Pop Paula, mama unei fetite de 2 ani pe nume Cassandra. Sunt din Oradea si recent am infiintat S.C BIRTHCARE S.R.L pentru a veni in sprijinul viitorelor mamici, ajutandu-le sa inteleaga mai bine nasterea si sa cunoasca viata de mamica.

Isabela Cvașa

Sunt aici cu scopul de a te insoti, draga femeie, in aceasta minunata calatorie a sarcinii, nasterii si a tranzitiei spre noua dinamica din viata ta, de a-ti oferi sustinere si de a te ghida spre liniste, spre imputernicire, spre implinire… pentru a putea oferi puiului tau un start in viata lin si plin de iubire.