Skip to content

Curs doula post-partum

Cursul de doula post-partum te formeaza ca sprijin profesionist pentru proaspetele familii, in primele luni de la nasterea bebelusului. Iti ofera toate informatiile necesare pentru a te califica drept o prezenta necesara, echilibrata si respectata, care faciliteaza crearea unei puternice legaturi intre mama si copil si ajuta la integrarea in viata de cuplu a rolurilor de parinti.

Vom invata printre altele despre:

– abilitati de comunicare si ascultare activa

– ingrijirea bazata pe studii

– fiziologia post-partum atat la mama, cat si la bebe

– masuri de prim-ajutor

– sprijin in alaptare

– relatia de cuplu dupa aparitia copilului

– sarcini casnice

– planificarea si prepararea meselor

– managementul timpului

Traineri:Nora Niculescu, Maria Mermezan si Emma Boala

Locatie:
Cuibul Berzelor, Str. Dorobantilor, Nr. 74, Ap. 71, Cluj-Napoca

Data: 11 – 13 Octombrie 2019

Programul cursului: 
11.10.2019: 09.30 – 17.30
12.10.2019: 09.30 – 17.30
13.10.2019: 09.30 – 17.30

Investitie:

1700 RON – persoane cu experiență în domeniul îngrijirii copiilor (mame, medici neonatologi, medici pediatri, medici de familie, asistente medicale în pediatrie, consiliere în alăptare, bone) 
1950 RON
– pentru persoanele care au descoperit pasiunea pentru îngrijirea copiilor, dar nu profesează în acest domeniu 

Suma se poate achita integral sau în tranșe: avans de 450 RON, urmat de tranșe în valoare de minim 450 RON / plată, astfel încât întreaga sumă să fie achitată cu cel puțin 3 zile înainte de începerea cursului. În cazul în care iți anunți neparticiparea cu cel putin 30 de zile înainte de începerea cursului, avansul poate fi folosit pentru a participa la acest curs oricând în urmatorii 3 ani.

Detalii si inscrieri:
nora@doula.ro, 0742030465
sau folosind formularul de mai jos:

Curs formare Doula post-partum

*

*

*

MODALITATE DE PLATA PREFERATA

IMPRESII DE LA CURS

Elena – doula si prietena la nastere

Draga Nora, sunt fericita ca am avut ocazia sa te cunosc! Esti un om gingas, cu atata daruire si intelepciune. Ne-ai impartasit si noua, celor

Dana – doula si prietena la nastere din Brasov

Pentru mine cursul de doula a reprezentat cea mai frumoasa experienta vis-a-vis de ceea ce inseamna nasterea si feminitatea. Multumesc Norei care este o adevarata enciclopedie si care a impartasit cu noi multe din cunostintele dobandite in ani de munca, multumesc colegelor de curs care mi-au dat ocazia sa ma redescopar prin experientele lor.

Brasov

Mihaela – doula si prietena la nastere din Constanta

Inca prinsa de magia cursului si mai ales a profesorului, toate le trec prin filtrul de doula. Simt despre ceea ce inseamna: cea mai frumoasa, implinitoare dar si cea mai intensa, solicitanta "meserie" ... simt sa-i spun mai degraba daruire neconditionata.

Constanta

Lidia – doula si prietena la nastere din Bucuresti

Pentru mine schimbul emotional a fost cel mai important beneficiu! Am rezonant cu abordarea ta, stiind amandoua ca sunt mai multe "curente" de doula...si eu prefer varianta diplomatica, empatica si care da dreptul parintilor sa faca alegerile pentru ei.

Educator prenatal Lamaze Bucuresti

Scarlett – doula si prietena la nastere din Bucuresti

In septembrie 2015 am fost deosebit de norocoasă! Am participat la Cursul de Formare Doula Romania susținut de Nora Niculescu. Intens si puternic sentimentul trăit la curs! Nora ne-a arătat cum să ne folosim forțele lăuntrice pentru a oferi suport și încredere.

Psihopedagog - www.scarlettonica.ro Bucuresti

Romana – doula si prietena la nastere din Cluj

Apreciez deschiderea si caldura cu care ne-ai impartasit din experientele tale, dorinta ta de a schimba modul in care e vazuta nasterea si doula in Romania si apreciez ca reusesti sa faci tabara comuna cu medicii desi au fost atatea momente dificile care te-au pus la incercare.

Cluj-Napoca

Alina – doula si prietena la nastere din Brad

Cu ajutorul Norei am invatat cum sa ajutam femeia sa traiasca cu bucurie miracolul nasterii. Am invatat ca se poate si ca fiecare femeie are dreptul sa nasca frumos, indiferent de etnie, pozitie sociala. Am invatat ca durerea nu inseamna neaparat suferinta, ci inseamna fericire, fericirea de a-ti tine puiul in brate, de a te uita in ochisorii lui, si a-i ura bun-venit.

Asistent medical Brad

Minola – doula si prietena la nastere din Bucuresti

Cursul a venit exact pe nevoile mele, vroiam sa stiu ce sa-i fac mamei, ce e si ce nu e in regula sa-i fac/propun/spun. Limitele despre care vorbeai, in ceea ce priveste personalul medical, mi-au fost clarificate in mare parte si aveam mare nevoie de asta. Cumva orbecaiam, oscilam, nu as fi stiut ce sa zic si ce nu, decat atat cat m-ar fi oprit bunul simt.

Bucuresti

Emma – doula si prietena la nastere din Cluj

Am fost initiate in arta nasterii, fie ca aveam experiente anterioare sau nu, am inteles ce inseamna nevoile femeii care naste si cum sa le anticipam, cat e de important suportul celor care sunt in jurul ei in acest moment si mai mult decat atat, cat e de esentiala perceptia cu care ramanem dupa experienta traita.

Educator prenatal Lamaze Cluj-Napoca

Adina – doula si prietena la nastere din Targu-Mures

Informatiile primite prin intermediul acestui curs imi sunt foarte folositoare, au venit in intampinarea unor cunostinte deja avute, iar cele noi (tehnici de confort, masaj, si tot ce tine de sprijinul emotional) cu siguranta m-au impresionat intr-un mod placut, mai ales ca au fost si exemplificate fizic!!

Moasa, Targu-Mures

Smaranda – doula si prietena la nastere din Cluj

Ma bucur foarte mult ca am urmat cursul organizat de voi si vreau sa va spun ca sunt extraordinar de multumita! Am mai participat si la alte cursuri de formare , dar de departe asta este cel care mi-a placut cel mai mult.

Educator prenatal Lamaze & Kinetoterapeut Cluj-Napoca