Skip to content

Teodora Minca

Teodora Minca
Doula postpartum
Specializare:
Localitate:
0742015595

Sunt Teodora Minca, mama de fetita si baietel, Educator Prenatal Certificat Lamaze, Doula Postpartum si Birth Story Listener.  

Dupa zece ani in corporatie, am devenit mama pentru prima data si viata mea a capatat valente mai profunde, am reusit sa ma vad inauntrul meu mai clar si autentic.

Prima data am ales sa urmez pasii pentru certificarea ca Educator Prenatal Lamaze pentru a putea fi un sprijin pentru viitoarele mame, iar apoi am observat ca este nevoie de sprijin practic si fara judecata dupa nastere asa ca am ales sa devin si Doula Postpartum.

Vocatia mea

Iubesc sa vorbesc cu viitoarele si proaspetele mame despre miracolul nasterii aducandu-le pace, liniste, bucurie si mai ales INCREDERE.

Cred ca mamele au mare nevoie de INCREDERE in aceasta calatorie a devenirii ca mama. Sunt fericita sa fiu alaturi de tine in drumul tau ca viitoare mama, imi doresc sa te insotesc in calatoria ta si sa iti duc claritate in noianul de informatii si sfaturi.

Misiunea Mea

Pe cat de importanta este pregatirea prenatala in zilele noastre cand nu mai avem in jur proaspete mame si adesea tinem prima data un bebelus in brate atunci cand il nastem pe al nostru, pe atat de esential este ca proaspata familie sa aiba sprijinul potrivit.

La inceput de drum, proaspetele mamici se simt adesea expuse si vulnerabile si trecand la randul meu prin multe momente de anxietate, epuizare si neincredere. Le inteleg nevoia de sprijin real, practic si customizat pe profilul personalitatii fiecarei mame.

Asta m-a facut sa continui pregatirea mea in asa fel incat sa pot veni in ajutorul proaspetelor mame, de unul, doi sau mai multi copilasi, in calitate de Doula Postpartum.

Orice femeie si viitoare mama merita informatii, sprijin, comunitate si INCREDERE, si tu meriti toate acestea.

Sunt alaturi de tine in aceasta calatorie extraordinara, in viata TA de MAMA, scrie-mi un email sau contacteaza-ma pe Facebook sau Instagram, va urma o prima discutie ca sa ne cunoastem in care vom stabili impreuna cum si cand pot sa iti fiu de folos.