Skip to content

Location: Bucuresti

Ramona Aldea

Ca doula postpartum, insotesc mamele si partenerii in procesul lor de a deveni parinti, oferindu-le ajutor practic si sustinere emotionala pentru integrarea acestui nou rol.

Amalia Marzac

Sunt Amalia, mama, doula la nastere si moasa in formare. Descoperind ca o data cu nasterea fetitei mele am trait cea mai transformatoare experienta din viata mea de femeie, am inceput sa iubesc acest proces natural, lasat noua. 

Ramona Marcoceanu

Nasterea acasa a fetitei mele avand alaturi o doula mi-a deschis o noua perspectiva asupra vietii in general si asupra importantei momentului nasterii, in particular. Am inteles cat de implinitoare si transfomatoare poate fi aceasta experienta daca ai sustinerea potrivita si cat de important este ca mama sa fie inconjurata de iubire, atentie, respect si sustinuta in cele mai delicate momente din viata ei si anume nasterea miracolului ei.

Scarlett Onica

Îmi place tare gândul că la 42 de ani am început să dăruiesc din ceea ce sunt și nu numai din ceea ce am. Sunt Scarlett Onica și înainte de toate sunt mamă. Am facut zeci de ,,bagaje de naștere” cu viitoarele mame, am fost lângă ele când au hotărât, când au plans, când s-au bucurat, când s-au îndoit.…Și în nicio zi nu am știut că sunt o DOULA.