Skip to content

Location: Bucuresti

Narcisa Semeniuc

Sunt Narcisa Semeniuc, doula la nastere, asistent medical si mama a patru copii. Inca din copilarie am fost fascinata si atrasa de minunea nasterii.  Doresc ca prin cunostintele si experienta mea, sa vin in intampinarea femeii insarcinate si a partenerului ei pentru a avea o nastere implinitoare. 

Romina Ciobanu

Sunt Romina Ciobanu, mama a doi copiii minunati, psihoterapeut integrativ pentru copiii si adolescenti, doula postpartum si consilier vocational. Astept cu nerabdare sa asist viitoare si actuale mamici alaturi de familia si bebelusii lor in aceasta noua si minunata calatorie.

Iulia Macarie

Sunt Iulia, educator prenatal, doula la nastere si postpartum, si consilier in alaptare. Lumea mamelor, aceasta adevarata provocare, cu suisuri si coborasuri, am imbratisat-o de la primele doua liniute de pe testul de sarcina. 

Livia Pomana

Am pornit pe acest drum din dorinta de a fi alaturi de femei in procesul de tranzitie de la femeie la mama. Pentru ca poate fi un proces dificil, cu presiuni, atat din exterior, dar, mai ales, din interiorul fiecareia dintre noi, greu de dus de una singura.

Georgiana Dragan

Sunt Georgiana Dragan si sunt mama a trei sufletele care m-au ajutat sa cresc si sa ma dezvolt ca femeie, care m-au impulsionat sa ma descopar cu adevarat si sa îmi înteleg menirea in viata. Acesta este motivul pentru care am decis sa ajut femeile sa ia decizii constiente si sa le sustin atât fizic cât si emotional în calatoriile pe care le au de parcurs.

Teodora Minca

La inceput de drum, proaspetele mamici se simt adesea expuse si vulnerabile si trecand la randul meu prin multe momente de anxietate, epuizare si neincredere. Le inteleg nevoia de sprijin real, practic si customizat pe profilul personalitatii fiecarei mame.

Ramona Aldea

Ca doula postpartum, insotesc mamele si partenerii in procesul lor de a deveni parinti, oferindu-le ajutor practic si sustinere emotionala pentru integrarea acestui nou rol.

Amalia Marzac

Sunt Amalia, mama, doula la nastere si moasa in formare. Descoperind ca o data cu nasterea fetitei mele am trait cea mai transformatoare experienta din viata mea de femeie, am inceput sa iubesc acest proces natural, lasat noua. 

Scarlett Onica

Îmi place tare gandul ca la 42 de ani am început sa daruiesc din ceea ce sunt si nu numai din ceea ce am. Sunt Scarlett Onica si înainte de toate sunt mama. Am facut zeci de ,,bagaje de nastere” cu viitoarele mame, am fost lânga ele când au hotarât, când au plans, când s-au bucurat, când s-au îndoit.…Si în nicio zi nu am stiut ca sunt o DOULA.