Skip to content

Group: Doula postpartum

Ramona Aldea

Ca doula postpartum, insotesc mamele si partenerii in procesul lor de a deveni parinti, oferindu-le ajutor practic si sustinere emotionala pentru integrarea acestui nou rol.

Simona Maglas

Sunt Simona, din Hunedoara, mamica a doua fete minunate care au venit pe lume gata sa ma învete niste lectii pe care sunt pregatita sa le dau mai departe.

Ilinca Iacob

Eu sunt Ilinca, mama de fete gemene, iubitoare de copii si de animale,  de natura si de calatorii si din noiembrie 2020, doula la nastere.

Monica Neda

Salut, draga mea! Iti salut cu iubire si minunea din burtica…..sau poate din brate, deja.

Numele meu este Monica si iti promit ca te voi insoti si te voi ajuta sa iti creezi cele mai minunate, implinitoare si fericite momente ale vietii tale de femeie! Iar in cazul celor intense, diferite de ceea ce ti-ai imaginat, voi fi acolo sa te sprijin si sa le navigam impreuna inapoi spre armonie.

Cristina Petcu

Sunt Cristina. Am „navigat” de cand ma stiu printre oameni. Doresc sa aduc liniste, siguranta si sa fiu prelungire de brate in momentele grele, urechea loiala care asculta si vocea blanda care sa medieze si sa incurajeze acolo unde este nevoie.

Maria Mermezan

Sunt Maria Mermezan – psiholog, educator prenatal Lamaze, consilier in alaptare, doula la nastere si post-partum si terapeut theta healing.