Skip to content

Group: Doula postpartum

Teodora Daniela Petrus

Pornind de la propria mea nevoie, am ajuns sa fiu alaturi de alte mame si fara sa imi dau seama am devenit un reper pentru mamicile din jurul meu. Asadar, a fost sarbatoare in sufletul meu cand am descoperit meseria de Doula Post-partum, sau mai bine zis, ea m-a gasit pe mine si a devenit menirea mea.

Romina Ciobanu

Sunt Romina Ciobanu, mama a doi copiii minunati, psihoterapeut integrativ pentru copiii si adolescenti, doula postpartum si consilier vocational. Astept cu nerabdare sa asist viitoare si actuale mamici alaturi de familia si bebelusii lor in aceasta noua si minunata calatorie.

Crinela Guta

In interactiunea mea cu parintii inainte de externarea din spital, adesea mi se adresa intrebarea – „Nu va putem lua si acasa?”.  Asadar, m-am hotarat sa devin doula post-partum, iar pe parcursul cursurilor nu doar ca am acumulat noi cunostinte, dar mi s-a intarit convingerea ca este nevoie de ceea ce pot eu sa ofer. 

Iulia Macarie

Sunt Iulia, educator prenatal, doula la nastere si postpartum, si consilier in alaptare. Lumea mamelor, aceasta adevarata provocare, cu suisuri si coborasuri, am imbratisat-o de la primele doua liniute de pe testul de sarcina. 

Livia Pomana

Am pornit pe acest drum din dorinta de a fi alaturi de femei in procesul de tranzitie de la femeie la mama. Pentru ca poate fi un proces dificil, cu presiuni, atat din exterior, dar, mai ales, din interiorul fiecareia dintre noi, greu de dus de una singura.

Andra Casian

Cred cu toata forta mea ca „mama” este punctul de plecare in toata acesta poveste. Imi doresc sa fac parte din povestea voastra, sa fiu la inceput de drum alaturi de voi, si sa iti arat…tie…mama cat de faina si minunata esti.

Helen Vilhelm

Doresc sa fiu alaturi de femeile care se nasc odata cu puiul lor ca mame si sa le insotesc la inceputul acestui drum care este pe cat de frumos si minunat, pe atat de solicitant si schimbator.

Moldovan Ana-Maria

Sunt Ana-Maria, mama a doua fetite pline de energie si veselie, sursa mea de buna dispozitie in fiecare zi.
Aceasta experienta personala m-a impins catre dezvoltarea pe rolul de doula postpartum. Intelegand foarte bine aceasta experienta, doresc sa ofer suport emotional, confort psihic si, cel mai important, informatiile necesare de care proaspetii parinti au nevoie.

Pop Paula

Numele meu este Pop Paula, mama unei fetite de 2 ani pe nume Cassandra. Sunt din Oradea si recent am infiintat S.C BIRTHCARE S.R.L pentru a veni in sprijinul viitorelor mamici, ajutandu-le sa inteleaga mai bine nasterea si sa cunoasca viata de mamica.

Madalina Fatiol

Sunt Madalina Fatiol, fiica, sora, prietena, sotie, mama a doi copilasi, iar acum si Doula postpartum. Odata cu venirea pe lume a primului copil, mi-am descoperit o adevarata pasiune si vocatie pentru ingrijirea nou nascutilor, alaptare, sisteme de purtare ergonomice si tot ce tine de copii in general.