Skip to content

Location: Cluj Napoca

Crinela Guta

In interactiunea mea cu parintii inainte de externarea din spital, adesea mi se adresa intrebarea – „Nu va putem lua si acasa?”.  Asadar, m-am hotarat sa devin doula post-partum, iar pe parcursul cursurilor nu doar ca am acumulat noi cunostinte, dar mi s-a intarit convingerea ca este nevoie de ceea ce pot eu sa ofer. 

Andra Casian

Cred cu toata forta mea ca „mama” este punctul de plecare in toata acesta poveste. Imi doresc sa fac parte din povestea voastra, sa fiu la inceput de drum alaturi de voi, si sa iti arat…tie…mama cat de faina si minunata esti.

Moldovan Ana-Maria

Sunt Ana-Maria, mama a doua fetite pline de energie si veselie, sursa mea de buna dispozitie in fiecare zi.
Aceasta experienta personala m-a impins catre dezvoltarea pe rolul de doula postpartum. Intelegand foarte bine aceasta experienta, doresc sa ofer suport emotional, confort psihic si, cel mai important, informatiile necesare de care proaspetii parinti au nevoie.

Madalina Fatiol

Sunt Madalina Fatiol, fiica, sora, prietena, sotie, mama a doi copilasi, iar acum si Doula postpartum. Odata cu venirea pe lume a primului copil, mi-am descoperit o adevarata pasiune si vocatie pentru ingrijirea nou nascutilor, alaptare, sisteme de purtare ergonomice si tot ce tine de copii in general.

Kovacs Zsofia

Perioada de lauzie este una dintre cele mai frumoase dar totodata si una dintre cele mai dificile perioade din viata unei mame. As dori sa ajut mamele in aceasta calatorie frumoasa, ca sa se poata bucura cat mai mult de acele momente.

Romana Braun

Sunt Romana, mamica a doua minuni ce au ales sa vina in viata mea. Datorita lor m-am indragostit de perioada magica a sarcinii si de momentul sacru al nasterii. Pregatirea mea este in total alt domeniu dar viata are caile sale asa ca am ales sa devin doula si consilier in alaptare.