Skip to content

Testimoniale Nora Niculescu

Din punctul meu de vedere, mare parte a ajutorului pe care il ofera o doula este orientat catre mama, dar si pentru tata poate sa fie un ajutor substantial. faptul ca a exista cineva care sa stea alaturi de sotia mea in momentele in care eu nu puteam, a facut ca toata experienata sa nu fie epuizanta si sa ne putem bucura mai mult de momentele respective.

Fiind ea alaturi de noi in acea seara, sotul a reusit chiar sa se odihneasca cateva ore, linistit fiind ca sunt pe maini bune. La clinica (Novogyn) am ajuns, ca in filme, "la marele fix", adica dilatata suficient, gata de expulzie, scapand astfel de epidurala si monitorizare fetala. Am nascut in 45 de minute de la ora sosirii.

Cluj Napoca

Totul a inceput cu un control de rutina, monitorizare la 40 saptamani si 4 zile. Totul parea ok, pana in momentul in care pulsul gongutzei a scazut incredibil de mult. A urmat internarea cu perspectiva de travaliu indus si in caz de insucces posibila cezariana. Toate planurile referitoare la cum o sa decurga nasterea s-au facut pulbere. Tot ce conta acuma era ca puiutul sa reziste si sa vina cu bine pe lume.

Cluj Napoca

Nasterea cu Nora. Eu, Tudor si Radu…o echipa minunata al carei liant a fost, bineinteles, Nora. Fiindca Nora m-a rugat am sa incerc sa redau cat mai bine in cuvinte experienta nasterii, ce anume m-a ajutat inainte, in travaliu, in timpul nasterii, ce am simtit…adica cum ar zice unii barbati… bla, bla, bla… Nora… Psiholog ca si mine la baza… Eram la firma cu care urma sa semnez pentru recoltare de celule stem cand am vazut un pliant despre cursuri de educatie prenatala.

Cluj Napoca

Desi prima contractie, durere mai ciudata, a fost pe la 12 noaptea nu o constientizasem. Credeam ca nu am somn si mi-am deschis o carte. La 2 ii scriam unei amice pe messenger ca pitica mea nu vrea sa fie sagetator si asteapta zodia capricornului, nu stiam ca durerile ce le simteam din cand in cand sunt contractii. Totusi pe la 4 aceste dureri au inceput sa fie mai dese si se pornise o usoara sangerare. Nedumerita si nelinistita am rezistat pana la 5 cand am sunat-o pe Nora

Cluj Napoca