Skip to content

Gaseste o doula

Scarlett Onica
Doula la nastere
Îmi place tare gandul ca la 42 de ani am început sa daruiesc din ceea ce sunt si nu numai din ceea ce am. Sunt Scarlett Onica si înainte de toate sunt mama. Am facut zeci de ,,bagaje de nastere” cu viitoarele mame, am fost lânga ele când au hotarât, când au plans, când s-au bucurat, când s-au îndoit.…Si în nicio zi nu am stiut ca sunt o DOULA.
Amalia Marzac
doula la nastere
Sunt Amalia, mama, doula la nastere si moasa in formare. Descoperind ca o data cu nasterea fetitei mele am trait cea mai transformatoare experienta din viata mea de femeie, am inceput sa iubesc acest proces natural, lasat noua. 
Ina Lupu
Doula la nastere, Doula postpartum
Sunt Ina Lupu, fondatoarea Echilibrium din Medias, doula la nastere si doula post-partum. Calatoria mea in aceasta lume minunata a sarcinii si nasterii a inceput o data cu prima mea sarcina, care mi-a schimbat complet cursul vietii, dar care simt ca m-a adus pe calea mea.
Cristina Petcu
Doula postpartum
Sunt Cristina. Am "navigat" de cand ma stiu printre oameni. Doresc sa aduc liniste, siguranta si sa fiu prelungire de brate in momentele grele, urechea loiala care asculta si vocea blanda care sa medieze si sa incurajeze acolo unde este nevoie.
Romana Braun
Doula la nastere, Consilier in alaptare
Sunt Romana, mamica a doua minuni ce au ales sa vina in viata mea. Datorita lor m-am indragostit de perioada magica a sarcinii si de momentul sacru al nasterii. Pregatirea mea este in total alt domeniu dar viata are caile sale asa ca am ales sa devin doula si consilier in alaptare.