Skip to content

Employee Circle Panel Grid

Scarlett Onica
Doula la nastere
Îmi place tare gândul că la 42 de ani am început să dăruiesc din ceea ce sunt și nu numai din ceea ce am. Sunt Scarlett Onica și înainte de toate sunt mamă. Am facut zeci de ,,bagaje de naștere” cu viitoarele mame, am fost lângă ele când au hotărât, când au plans, când s-au bucurat, când s-au îndoit.…Și în nicio zi nu am știut că sunt o DOULA.
Cristina Mihaela Balan
Doula la nastere, Doula postpartum
Sunt Cristina, mama de trei copilasi, doula la nastere si post partum. Sunt fascinata de tot ce tine de sarcina, travaliu, nastere si primele luni post partum. Iubesc copiii, sa ajut mamicile și familiile la inceput de drum.   
Amalia Marzac
doula la nastere
Sunt Amalia, mama, doula la nastere si moasa in formare. Descoperind ca o data cu nasterea fetitei mele am trait cea mai transformatoare experienta din viata mea de femeie, am inceput sa iubesc acest proces natural, lasat noua. 
Ina Lupu
Doula la nastere, Doula postpartum
Sunt Ina Lupu, fondatoarea Echilibrium din Medias, doula la nastere si doula post-partum. Calatoria mea in aceasta lume minunata a sarcinii si nasterii a inceput o data cu prima mea sarcina, care mi-a schimbat complet cursul vietii, dar care simt ca m-a adus pe calea mea.
Cristina Petcu
Doula postpartum
Sunt Cristina. Am "navigat" de cand ma stiu printre oameni. Doresc sa aduc liniste, siguranta si sa fiu prelungire de brate in momentele grele, urechea loiala care asculta si vocea blanda care sa medieze si sa incurajeze acolo unde este nevoie.
Romana Braun
Doula la nastere, Consilier in alaptare
Sunt Romana, mamica a doua minuni ce au ales sa vina in viata mea. Datorita lor m-am indragostit de perioada magica a sarcinii si de momentul sacru al nasterii. Pregatirea mea este in total alt domeniu dar viata are caile sale asa ca am ales sa devin doula si consilier in alaptare.